Regija
NOVOGRADIŠKI KUGLAČI NASTUPILI NA TURNIRU U ČEŠKOJ

KK Slavonija osvojio je prvo mjesto u Brnu
Objavljeno 18. kolovoza, 2022.
NOVA GRADIŠKA - Na kuglačkom turniru koji je organizirao SKN Brno iz Čekše u povodu 30. obljetnice postojanja među sedam ekipa nastupili su i novogradiški KK Slavonija i Športska udruga gluhih (ŠUG). Favoriti su bili domaći, iz Brna, Austrijanci i naš KK Slavonija.

I upravo je novogradiška Slavonija opravdala ulogu favorita osvojivši prvo mjesto. Športska udruga gluhih imala je loš dan, te je osvojila sedmo mjesto. Novogradiški kuglači nastupili su sa svojim prijateljima iz Varaždina (Igor i Dmitrije Kolarić te Josip Puškadija).

"Zahvalni smo domaćinima na iznimno ugodnom dočeku i prijmu. Sudjelovanje na turniru iskoristili smo i za razgledanje grada Brna. Stekli smo nove prijatelje, dogovorili nova druženja, a već smo dobili poziv za sudjelovanje na turniru u Linzu, u Austriji, krajem listopada, što nam i odgovara jer smo slobodni u tom, 6. kolu HKL - zone Požega, na kojemu će nastupiti KK Slavonija. Također smo u pregovorima za osnivanje jedne regionalne kuglačke lige, pod nazivom Alpska – Jadranska liga, u kojoj bi sudjelovali klubovi iz Austrije, Češke, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije, a, vjerujemo, i iz Makedonije. I ovaj put kuglači i kuglačice Nove Gradiške dostojno su predstavili svoj grad izvan granica Lijepe Naše", priopćili su iz KK Slavonija i ŠUG-a. D.S.R.
Možda ste propustili...

PREVENTIVNI PROGRAM “DUGINE BOJE”

Prepoznati tuđe i vlastite osjećaje

SELO PRED IZUMIRANJEM S 23 STANOVNIKA

Asfalt u Kladavac stigao prekasno - ljudi su otišli

Najčitanije iz rubrike