Regija
SUFINANCIRA MINISTARSTVO PROSTORNOGA UREĐENJA

Za modernizaciju cesta Voćinu 120 tisuća kuna
Objavljeno 11. kolovoza, 2022.
VOĆIN



Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine sufinancirat će u 2022. godini ukupno 353 projekta gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda, od toga 16 projekata s područja Virovitičko-podravske županije.

Riječ je o projektima prijavljenim na javni poziv koji je bio otvoren do 1. lipnja ove godine. Najmanji iznos sufinanciranja pojedinog projekta iznosi 20.000 kuna, dok je najveći 120.000 kuna.

Jedan od tih projekata odobren je Općini Voćin. S maksimalnim iznosom potpore bit će modernizirane nerazvrstane ceste u naseljima Ćeralije i Kometnik Zubići. Projekt obuhvaća modernizaciju Ulice Riječanka, u Ćeralijama te sporedne ulice od kućnog broja 25 do kraja naseljenog područja u Kometnik Zubićima.

Nakon zaprimanja Odluke o sufinanciranju projekta, Općina će kao podnositelj zahtjeva za sufinanciranje u određenom roku dostaviti ugovor s odabranim izvođačem, a potom će s Ministarstvom prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine potpisati ugovor o sufinanciranju projekta. Sufinanciranjem takvih projekata Ministarstvo podupire razvoj komunalnog gospodarstva gradova i općina u cijeloj zemlji. P.Ž.
Možda ste propustili...

OPĆINA VILJEVO PLANIRA GRADNJU

Srijemski kulturni centar u Ivanovu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana