Regija
ZA 515.000 KUNA

Besplatne radne bilježnice za sve osnovnoškolce
Objavljeno 11. kolovoza, 2022.
NAŠICE



Uz besplatne udžbenike za sve osnovnoškolce, koje će osigurati Ministarstvo znanosti i obrazovanja, prvog dana školske godine 2022./2023. sve učenike iz Osnovne škole kralja Tomislava i Osnovne škole Dore Pejačević u Našicama te Osnovne škole Ivana Brnjika Slovaka u Jelisavcu na školskim klupama dočekat će besplatne radne bilježnice i drugi obrazovni materijali za razrednu i predmetnu nastavu, koje će i ove godine financirati Grad Našice. Nabavu radnih bilježnica, ali i zbirki zadataka, nastavnih listića i likovnih mapa, prema dostavljenom popisu osnovnih škola, Grad Našice realizirat će do kraja kolovoza.

U Gradu ističu kako ovo nije prva godina da se nabavljaju radne bilježnice za osnovnoškolce, već se iz godine u godinu podiže standard u obrazovnom programu. ‘‘Nastavljamo dobru praksu financiranja radnih bilježnica i ostalog obrazovnog materijala. Na ovaj način dajemo do znanja da se brinemo o mladim obiteljima, ali i o djeci i mladima. Svaka kuna koju uložimo u obrazovanje dobro je uložen novac. Uvijek nam je drago biti podrška i pomoć roditeljima kako bismo im smanjili troškove koje imaju na početku svake nove školske godine‘‘, rekao je Krešimir Kašuba, gradonačelnik Našica.

Za nabavu radnih bilježnica i ostalog obrazovnog materijala iz gradskog proračuna ove će se godine izdvojiti 515.000 kuna. S.F.
Možda ste propustili...

HUMANITARNA AKCIJA ZA IVANA MESIĆA

Motosezona počinje u Rajevu Selu 21. travnja

ŠIRI SE PONUDA

Nova trgovina

Najčitanije iz rubrike