Mozaik
SLAVNA BRITANSKA PJEVAČICA POHVALILA SE NA INSTAGRAMU

Dua Lipa postala počasna veleposlanica Kosova
Objavljeno 11. kolovoza, 2022.
Dua Lipa imenovana je počasnom veleposlanicom Kosova na ceremoniji koja je održana prošlog vikenda. Na Instagramu glazbenica je, koja je dio djetinjstva provela na Kosovu, a roditelji su joj kosovski Albanci, podijelila fotogaleriju ceremonije sa svojom službenom pozivnicom, certifikatom i počasnim medaljonom uručenim od kosovske predsjednice Vjose Osmani.

- Čast mi je i privilegij moći predstavljati svoju zemlju u cijelom svijetu i nastaviti svoj rad i napore na globalnoj razini kako bismo vidjeli da ostavljamo svoj trag i činimo razliku. Mladi Kosova zaslužuju pravo na liberalizaciju viznog režima, slobodu putovanja i velike snove - napisala je Rita uz fotku, a na svom osobnom Instagram profilu, fotografije je podijelila i Osmani.

- Danas sam Dua Lipi dodijelila titulu počasne veleposlanice Republike Kosovo, jer ona nastavlja poštovati našu zemlju na svakom koraku i svakom pojavljivanju. Postala je inspiracija i model za djevojke diljem svijeta. Ona koristi svoj nevjerojatan glas i talent, ne samo da svijetu ponudi pjesme koje ostavljaju trag, nego i da svugdje u svijetu predstavi najbolju sliku Kosova - piše Osmani, koja je odala priznanje i Lipinom ocu Dukagjinu, koji je zajedno s pop-zvijezdom utemeljio četverodnevni festival Sunny Hill, koji je ove godine održan treći put u Prištini. T.K.
Možda ste propustili...

TRAILER ZA NOVI FILM S JOAQUINOM PHOENIXOM I LADY GAGOM

Joker više nije sam, s njim je Harley

LUKA VIDOVIĆ S PREDSTAVOM “U ČEMU JE TRIK?”

Stiže i u Donji Miholjac i Slatinu

Najčitanije iz rubrike