Dome slatki dome
LIFESTYLE NOVE TEHNOLOGIJE PRANJA RUBLJA

Nova perilica koja smanjuje potrošnju energije do 70 %
Objavljeno 11. kolovoza, 2022.
Može se smanjiti potrošnja energije pametnom značajkom koja temeljito čisti odjeću uz manju uporabu vode i deterdženta

Najavljen je dolazak Bespoke AI perilice i sušilice, donoseći najodrživiju, najučinkovitiju i najinteligentniju Samsung perilicu i sušilicu do sada. Opremljene velikim kapacitetom i dizajnom koji štedi prostor, Bespoke AI perilica i sušilica pružaju snažne i pouzdane performanse koje štede energiju, resurse i novac. Daljnjim širenjem prepoznatljive linije – od kuhinje do preostalih dijelova doma, nova perilica i sušilica rublja omogućavaju iskustvo prelijepog i funkcionalnog dizajna. Bespoke AI perilica i sušilica će od kolovoza ove godine biti dostupne u trgovinama diljem Europe i Bliskog istoka. Nova perilica i sušilica donosi tehnologiju koja pretvara deterdžent u mjehuriće za brzo upijanje u rublje. Koristeći Ecobubble tehnologiju, perilica smanjuje potrošnju energije do 70 % - donoseći jednaku razinu čistoće odjeće, čak i u hladnoj vodi. Ova tehnologija također unaprjeđuje uklanjanje prljavštine za 24 % i omogućava 45.5 % bolju njegu tkanine, čineći svako pranje sve čišćim uz kvalitetniju njegu nego ikada prije.



Korisnici također mogu smanjiti potrošnju energije s AI Wash Cycle, pametnom značajkom koja temeljito i nježno čisti odjeću uz manju uporabu vode i deterdženta. Detektiranjem težine i mekoće tkanine u svakom pranju i analizom razine zamućenosti vode, AI Wash Cycle aktivno prati trenutačnu razinu prljavštine rublja. Optimizacija savršene količine vode i deterdženta postiže se s pomoću korištenja Auto Dispense opcije za automatsko doziranje i kontinuirano prilagođavanje vremena namakanja, ispiranja i centrifugiranja. Ova značajka brzo i učinkovito postiže najbolje rezultate za svako pranje rublja. Preciznije, Auto Dispense značajka upotrebljava točnu količinu deterdženta i omekšivača potrebnu za svako pojedino pranje, uklanjajući ono često nagađanje korisnika o pitanju pranja rublja. Sadrži količinu deterdženta dovoljnu i za do mjesec dana upotrebe, tako da se spremnik deterdženta ne mora puniti nakon svakog pranja. Kada je u pitanju sušenje odjeće, sušilica rublja također pruža raznolike opcije za uštedu energije. Sadrži Heat pump tehnologiju koja osigurava energetski učinkovit, ekonomičan i nježan način sušenja odjeće.

Marin Režić

 

Prilagođava postavke
Konkretno, AI Dry značajka kontinuirano prati temperaturu i vlažnost, dok istovremeno prilagođava postavke kako bi korisniku osigurala optimalno sušenje odjeće bez gubitka energije. Korištenjem recikliranog toplog zraka, sušilica također može smanjiti ukupne troškove rada i ugljični otisak. Kao i kod svih Bespoke uređaja, Bespoke AI perilica i sušilica s prednjim punjenjem integrirane su sa SmartThings aplikacijom omogućavajući korisnicima da preuzmu kontrolu nad vlastitom potrošnjom energije uz korištenje SmartThings Energy usluge.

Možda ste propustili...

CVIJEĆE U VAZI DUŽE ĆE TRAJATI

Odrezati listove, mijenjati vodu

ČIST I ORGANIZIRAN

Dobra preglednost u hladnjaku

Najčitanije iz rubrike