Regija
RAZNIM AKTIVNOSTIMA POTIČU KREATIVNOST DJECE

Dvorište ideja i
na 57. Jesenima
Objavljeno 8. kolovoza, 2022.
VINKOVCI



U programu ovogodišnjih 57. Vinkovačkih jeseni ponovno se našlo Dvorište ideja, dvorište u kojemu vladaju zabava i smijeh, kreativnost i učenje. Mjesto je to koje će svih deset dana trajanja jesenske manifestacije okupljati djecu raznih uzrasta te u lapidariju Gradskog muzeja Vinkovci i ovoga rujna donijeti bogatu i sadržajnu dječju čaroliju.



- Raznolike zanimljive predstave, interaktivni koncerti, performansi, izložbe dječjih radova te brojna iznenađenja, samo su dio onoga što će od 9. do 18. rujna ponuditi Dvorište ideja - a kako kaže Iva Krolo, muzejska pedagoginja, organizatorica Dvorišta ideja, poglavito je namijenjeno djeci, no dobro su došli i mladi, ali i roditelji.



- Nudimo kvalitetne, inovativne i raznovrsne sadržaje u sigurnom prostoru dvorišta Gradskog muzeja u kojemu će svi sudionici pronaći nešto za sebe. Ove godine očekujte brojne novine koje čekaju da ih otkrijete - poručuje Iva.



Dvorište ideja program je Gradskog muzeja Vinkovci za djecu koji se održava drugu godinu zaredom i raznovrsnim aktivnostima potiče kreativnost, a djeca u njemu dolaze do brojnih novih ideja koje potom mogu iskoristiti kod kuće, u školi i u svakodnevnom životu. M.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike