Autoglas
DO 31. KOLOVOZA

Peugeot tijekom ljeta pokrenuo servisnu akciju
Objavljeno 9. kolovoza, 2022.
Peugeot je pokrenuo servisnu ljetnu akciju tijekom koje se mogu iskoristiti posebne ponude, uz znanje, stručnost i profesionalnost mreže Peugeot servisa. Akcija traje do 31. kolovoza 2022. s 30 % popusta na filtre i kočnice, 20 % popusta na dodatnu opremu i povoljnije učlanjenje u klub vjernosti Peugeot Zauvijek. Članovi kluba vjernosti u navedenom razdoblju ostvaruju 30 % popusta na dijelove prve ugradnje i(li) Eurorepar rezervne dijelove, i to na sljedeće grupe proizvoda: filtre ulja, kabine, zraka motora, goriva te kočne pločice i kočničke diskove.

U ponudi je i akcija od 20 % popusta, bez obzira na starost vozila, na svu Peugeot dodatnu opremu - krovni nosači, sjenila za sunce, nosači bicikala, aluminijski naplatci, krovne galerije i drugo.

Peugeot u navedenom razdoblju nudi učlanjenje u klub vjernosti u ovlaštenim servisima po atraktivnoj cijeni od 75 kuna. Članovi kluba mogu odmah koristiti popuste, a omogućena im je besplatna pomoć na cesti i vuča vozila u slučaju nezgode, kvara, puknuća gume, točenja krivog goriva ili gubitka ključa. M.Bu.