Regija
SPORTSKI SUSRETI BRANITELJA

Najuspješnije su ekipe ZUiČ HVIDR-e VPŽ-a
Objavljeno 7. kolovoza, 2022.
GORNJI MIHOLJAC



Gradski odbor UHDDR-a Slatina i Temeljni ogranak UHDDR-a Gornji Miholjac organizirali su pod pokroviteljstvom Grada Slatine sportske susrete hrvatskih branitelja te članova Streljačkog kluba Miholjac u Gornjem Miholjcu, kojim su obilježili Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Sudionici susreta natjecali su se u stolnom nogometu i streljaštvu zračnom puškom. U obje discipline najuspješnije bile su ekipe Zajednice udruga i članova HVIDR-e Virovitičko-podravske županije. U stolnom nogometu na drugo mjesto plasirala se ekipa TO UHDDR Sladojevci, a treća je bila ekipa UHDDR Bakić. U streljaštvu drugo mjesto zauzela je ekipa Streljačkoga kluba Miholjac, a treće GO UHDDR Slatina. U streljaštvu zračnom puškom pojedinačno najuspješniji bili su Ema Varju (Streljačka škola djevojčice), Ivan Klement (Streljačka škola dječaci), Danijel Paško (Kadeti), Ana Sejkora (Juniorke), Antonio Kovačević (Juniori), Stojanka Varju (Seniorke), Danijel Klement (Seniori), Damir Boljevčan (Branitelji) i Drago Ladović (Veterani).

U gornjomiholjačkom Hrvatskom domu natjecateljima i ostalim gostima obratili su se vijećnica u Gradskom vijeću Slatine i Županijskoj skupštini VPŽ-a Nikolina Tomić, predsjednik GO UHDDR-a Slatina Dragutin Radočaj, predsjednik TO UHDDR-a Gornji Miholjac Franjo Demeter i predsjednik TO UHDDR-a Bakić i vijećnik u Gradskom vijeću Grada Slatine Ivica Pavin, te kao gost predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina Nenad Križić. P.Ž.
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJAT ĆE VUKOVARSKO-SRIJEMSKU ŽUPANIJU

Kazalište Županja i Scena Martin na državnim festivalima

OPĆINA VILJEVO PLANIRA GRADNJU

Srijemski kulturni centar u Ivanovu

Najčitanije iz rubrike