Crna kronika
NA PROMETNICAMA VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE

U pet nesreća 12 ozlijeđenih osoba
Objavljeno 1. kolovoza, 2022.
Dvanaest osoba ozlijeđeno je u pet prometnih nesreća koje su se dogodile proteklog vikenda na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Većinu nesreća izazvali su strani vozači. Na autocesti A3 u blizini Štitara 38-godišnji državljanin Belgije BMW-om je pretjecao drugo vozilo kada je na njegovu autu puknula guma. Pri tome je udario u vozilo kojim je upravljao 39-godišnji državljanin Turske. Automobil 39-godišnjaka se okrenuo i udario u zaštitnu ogradu. Lakše su ozlijeđene tri osobe.

Na autocesti u blizini Vrbanje 58-godišnji državljanin Kosova upravljao je Mercedesom od Zagreba prema granici. Zbog neprilagođene brzine 58-godišnjak je udario u BMW 37-godišnjaka zaustavljen u koloni. Vozilo 37-godišnjaka potom udara u Ford ispred kojim je upravljao 45-godišnji državljanin Kosova. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 37-godišnjak s Kosova.S.Lacić
TRI SUDARA U BLIZINI OTOKA
Još dvije nesreće dogodile su se na cesti između Otoka i Vrbanje, a u njima je lakše ozlijeđeno pet osoba. Na cesti Otok - Privlaka 26-godišnjak iz Otoka BMW-om je sletio s ceste i udario u zaštitnu ogradu, od koje se odbio te prešao na suprotni traku u trenutku kada je naišao Renault 29-godišnjakinja iz Vinkovaca. U sudaru dvaju vozila 29-godišnjakinja je teže ozlijeđena, kao i dva putnika u njezinu vozilu.

Možda ste propustili...

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U ČEPINU

Zabio se autom u betonski most i poginuo na mjestu

U CEHOVSKOJ ULICI U POŽEGI

Prijetio policajcu i vrijeđao ga

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON OČEVIDA SLIJEDI KRIMINALISTIČKA ISTRAGA

Potvrdilo se ono na što se od početka sumnjalo, požar u hali HŽ-a je podmetnut

2

MLADOM DILERU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA

Nabavio ecstasy i marihuanu za prodaju na norijadi, optužen je

3

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi