Tehno
SAMSUNG

Predstavio Galaxy XCover6 Pro
Objavljeno 15. srpnja, 2022.
Galaxy XCover6 Pro otkriće je u robusnim performansama, pokreće ga unaprijeđeni procesor od 6 nm kako bi pružio velike brzine za skraćivanje radnog vremena i pomogao zaposlenicima da obave više posla. Uz dodatnu, opcijsku microSD karticu, XCover6 Pro omogućava proširivu pohranu, što znači – nema kompromisa u poslu koji obavljate.



Također, ovo je prvi uređaj u seriji XCover koji podržava 5G mrežu, osiguravajući rad s bilo kojeg mjesta gdje se može pronaći signal. Uz 6GHz podršku na Wi-Fi 6E mreži, XCover6 Pro može učiniti suradnju s kolegama lakšom i učinkovitijom nego ikad prije. Danas se posao može odvijati bilo gdje, stoga zaposlenici trebaju uređaj koji je agilan i pouzdan. S Galaxy XCover6 Pro korisnici mogu jednostavno produžiti trajanje baterije svog uređaja zbog dugotrajne baterije koja se lako može zamijeniti novom kada se isprazni. Također, zahvaljujući prikladnim mogućnostima POGO stanice za punjenje više korisnika može priključiti svoj uređaj i brzo ga pokrenuti za nesmetanu produktivnost. Za zaposlenike koji svoje vrijeme dijele između ureda i rada na daljinu Galaxy XCover6 Pro ima Samsung DeX. To korisnicima omogućuje povezivanje uređaja s vanjskim zaslonom, tipkovnicom i mišem pružajući uživanje u iskustvu poput osobnog računala. Zaposlenici se također mogu koristiti svojim XCover6 Pro za snimanje fotografija i bilješke u pokretu, a zatim, nakon što se vrate za svoj radni stol, neprimjetno pristupiti podatcima koje su prikupili za izradu izvještaja - sve s pomoću jednog uređaja.

Galaxy XCover6 Pro dizajniran je da izdrži ekstremne radne uvjete, što ga čini savršenim partnerom za bilo koju poslovnu funkciju – bez obzira na to je li u ruci dostavljača, prodajnog predstavnika ili policajca. M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike