Sport
NK OSIJEK PREDSTAVLJA NOVE DRESOVE

U petak bijelo-plavi event u Tvrđi
Objavljeno 5. srpnja, 2022.
NK Osijek će krajem ovog tjedna svojim navijačima prirediti poseban program u kojem će predstaviti novi izgled dresova, ali i predstaviti momčad za sljedeću sezonu. Bit će to prava bijelo-plava veselica u Tvrđi, na Trgu Vatroslava Lisinskog, u kojoj će svatko moći pronaći nešto za sebe. Bogato osmišljen program počet će već u 17 sati, kada će se navijači moći na bijelo-plavim kornerima učlaniti u klub, te kupiti polugodišnje ulaznice, bit će tu i uobičajnih igara za najmlađe, a oni stariji moći će se zabaviti uz dva koncerta. U 20 sati svirat će Gužva u šesnaestercu, što će biti dobro zagrijavanje za vrhunac događaja, planiranog za 21 sat, kada će stići igrači. Nakon što budu predstavljene novr garniture dresova i momčad za natjecateljsku sezonu 2022./23., slijedi vrhunac večeri, kada će koncert imati kultni glazbeni sastav Zabranjeno pušenje.

Sve to događat će se u petak, 8. srpnja, što će biti odličan uvod u novu sezonu, koja starta 16. srpnja, kada će u Gradskom vrtu gostovati Gorica. Osječki klub još nikada nije na taj način podgrijavao atmosferu uoči starta prvenstva, pa ovaj potez klupskog marketinga i PR službe osječkog kluba svakako treba pohvaliti. Osim toga, jesenski dio sezone vjerojatno će biti “posljednji ples” stadiona u Gradskom vrtu, jer bi do kraja godine za useljenje trebao biti spreman novi dom bijelo-plavih, na Pampasu. U svakom slučaju, u petak će se isplatiti doći u Tvrđu i vidjeti što to sve NK Osijek nudi uoči nove natjecateljske godine. D.Keler
Članstvo u klubu i prodaja ulaznica

 

U ponedjeljak je službeno krenulo učlanjenje u NK Osijek i zaštićena prodaja polugodišnjih ulaznica za utakmice bijelo-plavih. U razdoblju do 9. srpnja učlanjenje će biti moguće za sve navijače, ali polugodišnju ulaznicu moći će kupiti samo pretplatnici iz prošle sezone. Otvorena prodaja za ostale navijače počinje 11. srpnja, kada će pretplatničke ulaznice moći kupiti i online na platformi www.ulaznice.hr. Podsjećamo, prije kupnje pretplate važno je učlaniti se u NK Osijek jer to donosi razne beneficije koje između ostalog omogućuju kupnju polugodišnje ulaznice po povlaštenoj cijeni. Učlanjenje i kupnja polugodišnjih pretplata odvijaju se svakog radnog dana od 10 do 18 sati na Ticket pointu kod Zapadne tribine, a moći će ih se kupiti i na eventima koje će klub organizirati. Inače, u prvih nekoliko sati od početka prodaje kupljeno je 300-tinjak polugodišnjih ulaznica. D.Kl.

Najčitanije iz rubrike