Sport
TRI KORNERA PENAL NA OLIMPIJI

Velika završnica i dodjela
nagrada tijekom vikenda
Objavljeno 1. srpnja, 2022.
Skripta je “šesticom” ušla u finale veterana, a momčad DGO-a svladala je Limunčiće

U četvrtak smo doznali prve finaliste turnira Tri kornera penal u konkurenciji limača i mlađih pionira. Ako ne dođe do naglog pogoršanja vremena, happening na Olimpiji trebao bi završiti u nedjelju.



Večeras ćemo tako doznati pobjednike u konkurenciji mlađih i starijih pionira te finaliste kod veterana i seniora. "Olimpijaši" će se sastati u finalu sa Salasportom koji su u poufinalu svladali Limunčiće s 3:1 uz dva pogotka Vulina i jednim Bučme, dok je počasni pogodak za Limunčiće postigao Dješka. Jedna polufinalna utakmica i kod mlađih pionira odlučena je nakon penala, a također nije bilo pogodaka. Narančasta ekipa igrat će u finalu nakon što je boljim izvođenjem penala svladala Cherry boys. U finalu će igrati protiv Legosa i legice. Kao i u susretu u skupini svladali su Panjeve s 1:0. Ovaj put strijelac je bio Duje Barać. Danas je stoga jedna legica u prilici osvojiti turnir Tri kornera penal. Dakako zajedno sa svojim legosima. Skripta je "šesticom" ušla u finale veterana, dok je DGO svladao Limunčiće sa 4:2. Limunčići su poveli preko Budiše, Rimac je s dva i Petrović s jednim pogotkom donio prednost DGO-u, a sve je u neizvjesne vode vratio drugim pogotkom Budiša. Ipak, u samoj završnici Luka Rimac je postigao svoj treći pogodak na utakmici. Slavonac Tenja je u četvrtfinalu izbacila Jug 2. Bilo je 3:1 za Tenjce uz dva pogotka Belaja i jednim Vladića, dok su "jugovci" zabili iz šesterca. Auto Brko je u posljednjoj utakmici večeri nadigrao MNK Saponiju.

Kod limača Olimpija se nakon penala plasirala u finale. Nakon 20 minuta njihova susreta s Čepinom nije bilo pogodaka.

Rezultati: limači polufinale: NK Čepin - Olimpija 3:4 (0:0), Salasport - Limunčići 3:1; mlađi pioniri: Narančasta ekipa - Cherry boys 3:1 (0:0), Panjevi - Legosi i legica 0:1; veterani četvrtfinale: Limunčići - DGO 2:4, Skripta - Adaptacija 6:2; seniori četvrtfinale: Jug 2 - Slavonac Tenja 1:3, Auto Brko - MNK Saponia 4:0.

Krešimir Lacković
VIKEND NA TRI KORNERA PENAL
SUBOTA (2. SRPNJA): 17.30 sati: Cherry boys - Panjevi (mlađi pioniri za 3. mjesto); 17.55 sati: Narančasta ekipa - Legosi i legica (mlađi pioniri finale); 18.20 sati: stariji pioniri za treće mjesto; 18.45 sati: stariji pioniri finale; 19.10 sati: dodjela priznanja; 19.45 sati: veterani polufinale; 20.20 sati: veterani polufinale; 20.55 sati: seniori polufinale; 21.30 sati: seniori polufinale.



NEDJELJA (3. SRPNJA): 17.30 sati: NK Čepin - Limunčići (limači za 3. mjesto); 17.55 sati: Olimpija - Salasport (limači finale); 18.20 sati: početnici za 3. mjesto; 18.45 sati: početnici finale; 19.10 sati: dodjela nagrada mlađi uzrasti; 19.45 sati: veterani za 3. mjesto; 20.20 sati: veterani finale; 20.55 sati: seniori za 3. mjesto; 21.30 sati: seniori finale; 22 sata: dodjela nagrada u starijim kategorijama

Možda ste propustili...

RUKOMETAŠICE OSIJEKA DOČEKUJU LIDERA

Protiv Podravke iskušati neke varijante

TAEKWONDO GALEB TROPHY - SERBIA OPEN 2024.

Osječanke stekle vrijedno iskustvo

Najčitanije iz rubrike