Dome slatki dome
ZAŠTITITE SVOJU NEKRETNINU

Osigurajte apartman uz popust do čak 50 posto!
Objavljeno 30. lipnja, 2022.
Iskoristite veliku akciju Croatia osiguranja za online ugovaranje koja traje do 3. srpnja i osigurajte svoj dom

Kupnja nekretnine za većinu ljudi je najveća investicija, a Hrvati su, prema statistici Eurostata, pri vrhu liste građana u EU koji posjeduju vlastitu nekretninu. Iako ulaganje u kupnju doma znači puno novca, planiranja i odricanja, mnogi ne razmišljaju o osiguranju doma i često to smatraju nepotrebnim troškom.

 

Međutim, razorna snaga prirode zadnjih nekoliko godina pokazala je koliko je osiguranje pomoglo onima koji su svoj dom osigurali na vrijeme i da je novac uložen u osiguranje višestruko manji u usporedbi s troškovima koje su prouzročile štete poput poplava, bujica, potresa i slično.

 

Vanja Runje je marketinška stručnjakinja, majka i supruga, a prije svega, osoba koja zna što znači sretan i siguran dom. Dvadesetak godina svoje profesionalne karijere posvetila je kreativnoj industriji, radeći na top pozicijama u globalno nagrađivanim hrvatskim agencijama. Danas su joj, uz brojne hobije i profesionalan angažman, ipak na prvom mjestu obitelj i njihov dom pun ljubavi, koji je zaštitila Osiguranjem doma u Croatia osiguranju.

 

"Odrasla sam u obitelji koja je oduvijek osiguravala zdravlje, imovinu i automobile. Građenjem samostalnog života, a nakon toga i bračnog, samo sam nadopunjavala naš paket osiguranja novim policama. Brojni su ozbiljni rizici u životu od kojih se ne mogu ni na koji način zaštiti da stvarno ne želim brinuti i o onima od kojih se mogu osigurati. Rođenjem djece to je dodatno dobilo na značaju. Nebrojeno puta sam izašla iz stana i kilometrima daleko upitala se jesam li isključila peglu? Naravno da jesam, uvijek isključim! Prestala sam razmišljati, što ako naša ulazna vrata nisu dovoljno sigurna. Uvijek ih propisno zaključam i uz osiguranje više ne strahujem od provale", priča Vanja.

 

Ako već niste, sada je idealna prilika da poput Vanje osigurate svoj dom i imate jednu brigu manje. Iskoristite akciju Croatia osiguranja koja traje do 3. srpnja i osigurajte svoj dom za do 50 posto popusta na online ugovaranje.  Odaberite opciju koja odgovara vašim potrebama i osigurajte svoj dom.

 

"Sve stvari u mom domu, možda nemaju pojedinačno neku veliku tržišnu vrijednost, no predstavljaju moje vrijeme. Vrijeme koje sam provela u uredu da bi zaradila plaću s kojom bi ih platila. Vrijeme je najvrjedniji životni resurs, nepovratno je. Ne mislim dozvoliti da postoji mogućnost da sam desetljeća rada zbog susjedove zapaljene tave nepovratno izgubila i zato sam odabrala Croatia osiguranje i odlučila građevinski dio svog doma, ali i sve stvari u njemu zaštiti njihovim osiguranjem doma", ističe Vanja.

 

Croatia osiguranje je samo u 2021. obradilo gotovo 138.000 šteta i isplatilo preko milijardu kuna naknada. Klijenti su posebno zadovoljni s brzom i sigurnom isplatom šteta, jednostavnom prijavom šteta, koja se putem weba može prijaviti 24 sata dnevno, a posebno ističu dostupnost i stručnost agenata.

 

Ne zaboravite iskoristiti veliku akciju za osiguranje doma  koja traje samo do 3. srpnja. Na stranici Croatia osiguranja možete jednostavno provjeriti cijenu i dobiti izračun za vaš dom, a ovdje možete pročitati sve detalje o polici i koje štete vam ona pokriva. PR

Možda ste propustili...

ČIST I ORGANIZIRAN

Dobra preglednost u hladnjaku

DA ORHIDEJE DUGO I LIJEPO CVATU

I biljke vole piti zeleni čaj

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

Najčitanije iz rubrike