Regija
SLATINSKI MALONOGOMETNI LJETNI TURNIR

OPG Vengert pobjednik je turnira
Objavljeno 29. lipnja, 2022.
SLATINA



Na popularnom "staroškolskom" igralištu održan je trodnevni slatinski malonogometni ljetni turnir, sportska manifestacija na kojoj je finalne susrete pratilo i više od tisuću posjetitelja. Sudjelovale su ekipe iz Čačinaca, Mikleuša, Ćeralija, Voćina, Orahovice i Slatine. Organizaciju potpisuje Malonogometni klub Slatina, a glavni sponzori bili su gradska Turistička zajednica i Grad.

U kategoriji veterana finalni susret odigrali su NK Slatina veterani i Dudovo bure, a veterane NK Slatine kao pobjednike (2:0) odlučili su šesterci. Najbolji "veteranski" strijelac turnira bio je Miran Janečić, najbolji golman Samir Klement, a najbolji igrač Zdenko Marković, sva trojica iz ekipe pobjednika.

U finalnom susretu seniora OPG Vengert je također nakon izvođenja šesteraca pobijedio ekipu Error 404 FS Ko te šiša rezultatom 2:1. Najbolji strijelac turnira bio je Dorian Bogati iz ekipe Error 404 FS Ko te šiša, najbolji golman bio je Ivan Lukac iz iste ekipe, a najbolji igrač turnira bio je Jurica Šantić iz momčadi OPG Vengert.

Sudili su David Rakitničan, Hrvoje Selenić, Krunoslav Valent i Goran Loparac.

Nagrade najboljim ekipama i pojedincima uručili su zamjenik gradonačelnika Ilija Nikolić, direktor TZ-a Jurica Bosak i njegov pomoćnik Hrvoje Valpovac, predsjednik MNK-a Slatina Nikola Miščević, dopredsjednici Damir Bogati i Robert Bočkaj, te Dragan Menčik, Goran Škiljić i službeni spiker Goran Bolić. P.Ž.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike