Osijek
NOVA MANIFESTACIJA

Bilje: Roditeljii djeca zajedno će “gejmati”
Objavljeno 29. lipnja, 2022.
Odlična zabava u općini Bilje osmišljena je za mlade i djecu biljskih naselja kako bi im ljetni dani zanimljivije prolazili, kaže načelnik Željko Cickaj. Nova se manifestacija zove "Zabavno ljeto u općini Bilje", a održava se u organizaciji Kulturno-razvojnog centra općine Bilje i IB Esports iz Bilja.



- Prvi put u općini Bilje donosimo edukativno-zabavne sadržaje kroz radionice o odgovornom igranju, zajedničko "gejmanje" na PlayStationu, tabletima i računalu te tematske kreativne radionice - za svakoga ponešto! Zbog naglaska na odgovornom igranju aktivnosti će biti zanimljive i ne-gamerima, prije svega roditeljima i onima koji rade s djecom. Stoga su i roditelji dobrodošli. Radionice će se održavati u prostorijama KRC-a Bilje subotama od 2. do 30. srpnja - kaže direktorica KRC-a Ivana Plaščak.



Broj je mjesta ograničen, a prijaviti se može na e-mail: opcinabiljepromo@gmail.com, a na tu adresu mogu se postaviti i upiti vezani uz radionice. "Vidimo se uskoro u centru Bilja na Zabavnom ljetu", poručila je Plaščak. D.P.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana