Mozaik

Luka Nižetić s pjesmom “Zagrli život” u finalu Cesarice
Objavljeno 28. lipnja, 2022.

U konkurenciji za Hit svibnja bile su pjesme: "Dani koji sjaje", koju izvodi grupa Pavel feat. Sanja, Marinko i Zec, "Ko si, da si", u izvedbi Gibonnija, "Loše stvari", koju izvodi Zembo Latifa, "Nekad je bilo bolje" Detoura te pjesma "Zagrli život", u izvedbi Luke Nižetića. Za nagradu publike za hit godine nominirana je pjesma "Zagrli život" koju izvodi Luka Nižetić. Luka Nižetić sa singlom "Zagrli život" nastupio je na Zagrebačkom festivalu osvojivši drugo mjesto prema glasu žirija. Nova je pjesma najava studijskog izdanja koji bi trebao izići tijekom rujna. S novim singlom, kojeg autorski potpisuje njegov stalni suradnik Mario Mihaljević, a aranžman Marko Mihaljević, Luka je i dalje zadržao svoj prepoznatljivi zvuk mediteranskog popa. Kako i sam priznaje "Zagrli život" je porukom, atmosferom i glazbenim izričajem svojevrsni nastavak pjesme "Ka more je život".

 



"Mario je i ovaj put napisao motivirajuću, optimističnu, pozitivnu odu životu, kojom jasno poručuje kako život treba živjeti bez straha i ograničenja, gdje je svaki trenutak važan, pogotovo s osobama koje ga upotpunjuju. Zadovoljan sam prijemom dosadašnjih singlova i reakcijom publike", izjavio je Luka.

Cesarica je nagrada publike za hit godine, a održava se šestu godinu zaredom. Utemeljitelj nagrade i nositelj projekta je Unison - Hrvatski glazbeni savez, koji ovim projektom želi dodatno promovirati hrvatsku glazbu, odnosno hrvatske autore, izvođače i pjesme.J.Kn.

Najčitanije iz rubrike