Ekonomija

Od polja do stola
Objavljeno 29. lipnja, 2022.

Kako biste bili sigurni da jedete zdravo jako je važno da namirnice koje konzumirate prolaze kroz stroge kontrole i da se prilikom proizvodnje i transporta poštuju europski zakoni. Kaufino vam donosi akcijske kataloge trgovina koje u najkraćem roku donose namirnice na vaš stol. Prelistajte Lidl katalog ili SPAR katalog i uvjerite se u kvalitetnu ponudu domaćih proizvođača. Kupovinom proizvoda od domaćih proizvođača ne samo da pomažete hrvatskim farmerima, već ste sigurni da proizvodi koje konzumirate u što kraćem roku dolaze s polja na vaš stol. Uz Kaufino možete pratiti sjajne Lidl akcije i kupovati povoljnije.

 

Okusi zavičaja na dohvat ruke


Uz Kaufino i povoljne Lidl kataloge možete na jednom mjestu pratiti ponude proizvoda domaće robne marke pod imenom Okusi zavičaja. Robna marka Okusi zavičaja donosi u vašu kuhinju ono najbolje iz Hrvatske. Svi proizvodi iz asortimana domaćeg su porijekla i dolaze od domaćih uzgajivača i dobavljača iz raznih krajeva diljem Hrvatske. Lidl katalog posebnu pažnju posvećuje malim dobavljačima i OPG-ovima koji nastavljaju obiteljsku tradiciju. U ponudi se nalaze razni proizvodi od tjestenine, griza, mlinaca i brašna, do maslaca, sireva, mlijeka i kobasica. Pratite Lidl akciju četvrtkom i uhvatite domaće proizvode po povoljnim cijenama. Sljedeća Lidl vikend akcija čeka vas u Lidl katalogu novih ponuda, stoga nemojte propustiti kvalitetne proizvode i velike uštede.

 

Kaufland svježe i kvalitetno


Za vrhunsku kvalitetu i što bržu dostavu namirnica na police brine se Kaufland. Kaufland katalog donosi vam uvijek svježe proizvode, a za velik izbor mesa i mesnih proizvoda te ribe, brine se Kaufland mesnica i ribarnica. U katalogu Kaufland trgovine potražite svježe meso ili ribu i budite sigurni da kupujete kvalitetno i domaće. Ako pratite Kaufino, otkrit ćete da Kaufland svakog tjedna nudi odlične akcije velikog dijela asortimana, stoga pratite sljedeću Kaufland akciju za početak tjedna i osigurajte sebi i svojim najmilijima kvalitetan obrok. Kaufland katalozi donose vam kvalitetne namirnice provjerenih proizvođača po pristupačnim cijenama. U katalogu Kaufland novih ponuda potražite proizvode označene oznakama K-Classic, K-Bio, K-Purland i kupujte povoljnije. Kaufland akcija očekuje vas u svakom novom katalogu.

 

Domaći proizvodi po niskoj cijeni


Čak 70 % asortimana SPAR trgovine čine proizvodi domaćih proizvođača i dobavljača, stoga kupovinom u SPAR poslovnicama sigurno birate domaće. SPAR katalog donosi vam sjajnu ponudu proizvoda koji u najkraćem roku dolaze s polja na vaš stol. U katalogu SPAR trgovine pronađite proizvode robne marke SPAR Vrtovi Hrvatske i potaknite domaću proizvodnju. SPAR Vrtovi Hrvatske tijekom godine vam donose oko 40 proizvoda pakiranog voća i povrća uzgojenog na poljima diljem zemlje. Kupovinom domaćih proizvoda sigurni ste da uvijek kupujete svježe ubrano voće i povrće najbolje kvalitete. U SPAR katalogu novih akcija potražite proizvode označene SPAR akcijama i kupujte domaće proizvode po pristupačnim cijenama. Osim voća i povrća, SPAR katalog novi donosi vam ulje domaćih uljara, čajne kekse, jaja, čajeve i još mnogo toga. Uz Kaufino možete pratiti SPAR akcije i birati domaće. PR

Možda ste propustili...

NA KOCKI IM JE KONKURENTNOST I RAST

Europske banke zahtijevaju status strateškog sektora

POLJSKA PRIPREMA POLA MILIJARDE EURA

Kompenzacija za niže cijene žitarica

Najčitanije iz rubrike