Sport
SLAVLJE KRAJ BAZENA

Borac zasluženo otišao u viši rang natjecanja
Objavljeno 27. lipnja, 2022.
Momčad Borca iz Kneževih Vinograda sljedeće sezone igrat će u Trećoj HNL "Istok", četvrtom rangu natjecanja hrvatskog nogometa. "Borci" su u uzvratnom susretu kvalifikacija za popunu trećeligaškog društva kraj svojih bazena uvjerljivo pobijedili Tomislav iz Donjih Andrijevaca, sa 4:0, te su uz Dardu postali drugi baranjski klub u tom rangu natjecanja. Nakon što je prva utakmica, u Donjim Andrijevcima, završila bez pobjednika, 1:1, u uzvratu u sjajnoj atmosferi pred oko 1000 gledatelja uz igralište kraj bazena u Kneževim Vinogradima nije bilo nikakvih dvojbi. Domaćin je bio predominantan i predobar da bi se Tomislav imao čemu nadati. Od samog početka utakmice Baranjci su bili bolji i poduzetniji, a to su naplatili ranim pogotkom Dominkovića te usmjerili utakmicu u jednom smjeru. Do poluvremena je Borac udvostručio vodstvo pogotkom Polaneca, a u drugom poluvremenu pogodcima Tkaleca i Polaneca dovršli posao i slavlje je moglo početi, jer Borac je potpuno zasluženo izborio plasman u viši rang natjecanja.

- Zahvalio bih poglavito igračima zbog svega što su učinili u ovoj sezoni, kao i u ovim kvalifikacijama. Tomislav nije loša momčad, ali znali smo da smo bolji i to smo pokazali. Zasluženo smo pobijedili i otišli u viši rang. Osim igračima moram čestitati i upravi kluba, koja nas je zaista pratila i podupirala od prvog dana - kazao je trener Borca Saša Balatinac.

Sad slijedi odmor pa priprme za sljedeću sezonu, koja će biti puna izazova. Borac će u novom, jačem društvu igrati bez Tkaleca i Novoselića, koji su otišli u Vardarac. Sigurno će ovoga ljeta biti još nekih odlazaka i dolazaka kraj bazena, u tijeku su razgovori i pregovori, no Balatinac i momčad sad idu na zasluženi mini godišnji. I. Li.
Možda ste propustili...

MOK MURSA OSIJEK UOČI ZAVRŠNICE SEZONE

Prekid suradnje s Bratićem, Bogdanović vodi momčad

TRETMAN, TRENING, PONOVNO TRETMAN…

Mitrović razveselio Srbe

Najčitanije iz rubrike