Sport
NOVA NAGAĐANJA

Silvio Berlusconi želio bi Vidu u redovima Monze
Objavljeno 24. lipnja, 2022.
Potpuno je neizvjesno u kojem će smjeru krenuti Donjomiholjčanin Domagoj Vida. Spominjalo se kako bi hrvatski nogometni reprezentativac mogao ostati u Turskoj, ali i vratiti se u HNL, a navodno za njega postoji interes i u Italiji. Nenad Bjelica jasno je poručio kako ne bi imao ništa protiv Vidina povratka u bijelo-plavi dres, a zainteresiran je bio i Hajduk. No i Osijeku i Hajduku Vida je skup, a sad se u cijelu priču, ako je vjerovati talijanskim novinarima, umiješao i gazda Silvio Berlusconi.

Podsjetimo, Vidi ugovor s Bešiktašem istječe krajem lipnja, klub i on nisu se našli oko financijskog dijela za produženje, pa će "vatreni" biti slobodan igrač. Zlatko Dalić je u posljednjim reprezentativnim akcijama isprobao nove igrače na mjestu braniča hrvatske momčedi, koji su se pokazali punim pogotkom, pa Vidino mjesto u reprezentaciji više nije zacementirano. Naravno, želi s Hrvatskom na Svjetsko prvenstvo u Kataru i zato mora pomno birati gdje će nastaviti karijeru kako bi ostao na izbornikovu radaru.

Nakon HNL-a i nagađanja o Galatasarayu, ponovno se pojavila priča o Talijanima. Tamošnji mediji pišu kako Napoli već neko vrijeme prati Vidu, a Tuttomercato sada navodi da je hrvatski reprezentativac zanimljiv i Monzi. Novi član Serie A misli se ozbiljno pojačati za sljedeću sezonu kako u elitnom rangu talijanskog nogometa ne bi “plesao jedno ljeto”, sa stadiona Brianteo najavljuju se velike stvari, žele stvoriti ozbiljnu i jaku momčad, a na listi potencijalnih pojačanja našlo se i ime iskusnog Domagoja Vide. Vlasnik kluba Silvio Berlusconi najavio je kako tijekom ljeta neće štedjeti, pa je počeo dovoditi igrače (Andrea Ranocchia iz Intera), a može se očekivati još zvučnijih imena u kadru. Jedna od želja gazde Silvija je i Vida, a hoće li Slavonac u tom smjeru, moglo bi se saznati uskoro. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike