Tehno
UZ GALAXY S22 ULTRA

Film inspiriran hit-serijom Stranger Things
Objavljeno 24. lipnja, 2022.
Nightography značajka kamere pametnog telefona Galaxy S22 Ultra maksimalno je iskorištena

Tvrtka Samsung Electronics premijerno je predstavila Make STRANGER Nights Epic, kratki film koji se koristi naprednom Nightography značajkom kamere pametnog telefona Galaxy S22 Ultra, kako bi odala počast popularnoj Netflixovoj seriji Stranger Things. Video je dio već postojećeg Samsungova partnerstva s Netflixom, dostupan je za gledanje na Samsungovim društvenim mrežama, a stiže baš nakon što je četvrta sezona hit-serije Stranger Things izišla na streaming platformi.



U ovom kratkom filmu tema inspirirana serijom Stranger Things donosi savršenu pozadinu za prikaz moćne Nightography značajke Galaxy S22 Ultra i njezinih mogućnosti. U četvrtoj sezoni serije Stranger Things noć otvara portal u jedan zaprepašćujući svijet, a Galaxy S22 Ultra omogućuje rekreiranje tog posebnog stila. Istovremeno se prepričava filmska radnja, koja prikazuje kako Galaxy tehnologija ima moć uhvatiti sve ono što bi inače ostalo nevidljivo u mraku.

U Make STRANGER Nights Epic mlada djevojka stavlja svoj Samsung Galaxy S22 Ultra u stražnji džep dok se vozi biciklom do svoje prijateljice na gledanje Stranger Things 4 serije. Tijekom tog putovanja njezin video se uključuje, snimajući sve ono što vreba iza nje u The Upside Down svijetu. Sve okomite scene snimljene su pametnim telefonom Samsung Galaxy S22 Ultra1.

Kratki film maksimalno rabi snažnu Nightography značajku kamere Galaxy S22 Ultra, koja uključuje glavnu kameru od 108 MP i nevjerojatan senzor piksela od 2,4 um, pokretan umjetnom inteligencijom (AI), omogućujući snimanje s više svjetla i podataka za svjetlije i oštrije videozapise, danju i noću.

Samsung i Netflix imaju dugogodišnje partnerstvo i surađivali su na posebno osmišljenim kampanjama, koje uključuju nekoliko najpopularnijih serija sa streaming platforme Netflix. U siječnju su pokrenuli integriranu kampanju u povodu izlaska druge sezone Emily in Paris, gdje su obožavateljima serije omogućili da preokrenu scenarij te da se postave u ulogu glavnog lika na vlastitom animiranom posteru s pomoću pametnog telefona Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Samsung i Netflix također su se udružili kako bi stvorili kratki film za seriju Bridgerton u povodu predstavljanja serije Galaxy S22 na Unpacked događaju u veljači. U videu, koji traje samo tri minute, brojni inovatori pokušavaju privući pozornost Charlotte, velike kraljice Bridgertona. Jedan od njih, Lord Tristar, uspijeva u tome nakon što je predstavio svoju viziju – veliku sliku u stilu neoklasicizma koja prikazuje Galaxy S22 Ultra koji će biti dostupan za 209 godina. J.Kn.
Samsung i Netflix također su se udružili kako bi stvorili kratki film za seriju Bridgerton

Najčitanije iz rubrike