Mozaik
U ORGANIZACIJI KULTURNOG CENTRA VINKOVCI I FITNESS CENTRA APELLO FENIX

Više od 100 vinkovačkih i osječkih plesača zaplesalo u pješačkoj zoni
Objavljeno 23. lipnja, 2022.
Plesni studio Illusion pripremio je senzaciju i pokazao točke vrijedne divljenja
Više od 100 plesačica i plesača, u organizaciji Kulturnog centra Vinkovci i Fitness centra Apello Fenix, zaplesalo je na plesnom podiju u vinkovačkoj pješačkoj zoni ispred Gimnazije, koja je, kao puno puta do sada, i u ovoj prilici bila izvrsna povijesna kulisa. Plesni studio Illusion pripremio je pravu senzaciju i pokazao točke koje su proteklih mjeseci i godina osvajale velike uspjehe na svjetskim i međunarodnim natjecanjima, točke vrijedne divljenja, koje ni Vinkovčane nisu ostavile ravnodušnima.

Najmlađi i oni malo stariji plesali su jazz dance, commercial dance i lyrical jazz na svima poznate svjetske uspješnice s ciljem, kako je rekla voditeljica plesnog studija i organizatorica Ivana Crnković – Noelle, promocije svoga vrijednog rada, ali i zapaženih rezultata. Plesači iz Osijeka i Vinkovaca otplesali su 20 točaka.

- Izuzetna je čast što su nam Vinkovci dali mogućnost da pokažemo što sve radimo posljednjih godina. Ples je nešto prekrasno, djeca u njemu uživaju i ovo je idealna prilika da osjete interakciju s publikom, osobito jer to zbog korone u posljednje vrijeme nisu mogla – objasnila je Ivana Crnković – Noelle, koja Plesni studio Illusion u Osijeku vodi već 11 godina, a posljednje dvije godine radi i u Vinkovcima s vinkovačkim mladim plesačima.

Više puta nagrađivani svjetski i europski prvaci učinili su centar Vinkovaca poprištem plesa i izveli impresivne koreografije, a među njima našla se solo točka Vinkovčanke Klare Jurković, koja je osvojila drugo mjesto na svjetskom natjecanju Dance Fest u Novom Sadu i drugo mjesto na međunarodnom natjecanju International Dance Open u Zagrebu. Pod vodstvom trenerice Ivone Farago najmlađa skupina Vinkovčana prikazala je koreografiju Shark, a solo točku imala je i Petra Jurković.

Starija grupa vinkovačkih plesačica predstavila se koreografijom Countdown, a u bloku zlatnih koreografija našla se i Vinkovčanka Ema Banovac, koja je svojom solo točkom osvojila visoko drugo mjesto na svjetskom natjecanju Dance Fest u Novom Sadu i četvrto mjesto na International Dance Openu u Zagrebu. Svoje umijeće pokazala je i najmlađa grupa iz Vinkovaca, koja je na Cro Dance Challengu u Požegi upravo s koreografijom Boyfriend osvojila prvo mjesto, te nešto starija grupa koja je na čak dva natjecanja, Cro Dance Challenge i International Dance Openu, osvojila zlato. Starija skupina iz Vinkovaca predstavila se točkom Yonce, koja je osvojila prvo mjesto na International Dance Openu u Zagrebu.

- Posljednjih nekoliko godina osvojili smo sve što smo mogli, sretni smo što imamo ovakve članove – nije krila zadovoljstvo prikazanim popularna Noelle.
Miroslav Flego

Ivana Crnković – Noelle

Plesni studio Illusion

Ples je nešto prekrasno, djeca u njemu uživaju i ovo je idealna prilika da osjete interakciju s publikom, osobito jer to zbog korone u posljednje vrijeme nisu mogla

Možda ste propustili...

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

HRT: PODRŠKA BABY LASAGNI U PET HRVATSKIH GRADOVA

I Osijek je zaplesao na "Rim tim tagi dim"

Najčitanije iz rubrike