Dome slatki dome
KLIMATIZACIJA.HR

Najveći izbor klima uređaja u Osijeku i Slavoniji
Objavljeno 16. lipnja, 2022.

S dolaskom ljetnih sparina, klima uređaji su brzo postali predmet skoro svakog razgovora u dućanu, kafiću, uredu ili tržnici. Najbolji lijek za nadolazeće pakleno ljeto svakako je osvježavajuće hladan zrak iz našeg a uskoro i vašeg klima uređaja. Klimatizacija.hr, najveći lanac specijaliziranih trgovina klima uređajima u Hrvatskoj, odnedavno je svoja vrata otvorila u osječkoj poslovnoj zoni, konkretnije na adresi Svetog Bogdana Leopolda Mandića 31F.

 

Posjetite li našu osječku trgovinu, koja je od osječke obilaznice udaljena manje od minute, dočekat će vas stručan i vrlo iskusan tim klimatizacija.hr djelatnika u tročlanom sastavu. Ovi kršni momci, Vladimir, Darko i Nikola, riješit će u najkraćem mogućem roku sve vaše zahtjeve i prohtjeve, ma koliko oni specifični bili, te vam ponuditi idealan klima uređaj za vaš budžet, veličinu vaše nekretnine ili bilo koji drugi zahtjev koji bi mogli imati.

Izložbeno-skladišni prostor naše trgovine u Osijeku prostire se na 300 kvadrata, dok će vas u izložbenom dijelu dočekati gotovo 50 različitih modela klima uređaja, svih cjenovnih razreda, dizajna, boja i funkcionalnosti. Pobornici smo prakse da svoj novi klima uređaj morate prvo vidjeti uživo, jer je ipak riječ o investiciji u kvalitetan uređaj koji će vam služiti više godina. Uz to, vašu ćete klimu gledati i slušati gotovo svaki dan, pa ona mora biti i oku i uhu ugodna.

Velika ponuda brendova uključuje Hyundai, Fujitsu, Mitsubishi Electric, Q-Zen, Toshiba, Trotec i Olimpia Splendid klima uređaje. Riječ je o probranim i izuzetno kvalitetnim brandovima koji spadaju u sam vrh klimatizacijskih uređaja što potvrđuje činjenica da brojne modele prati 5-godišnje jamstvo na uređaj, odnosno 10-godišnje jamstvo na kompresor klima uređaja.

 

Tražite li način da smanjite potrošnju električne energije, te na taj način izravno čuvate kućni budžet, izaberite neki od brojnih klima uređaja A+++ energetskog razreda, koji startaju već od 4.700,00 kn (za jednokratno plaćanje). Velika većina uređaja u ponudi dolazi serijski opremljena WiFi modulom koji omogućava upravljanje klimom putem vašem pametnog telefona ili tableta, bez obzira gdje se nalazite.

Polažete li veći značaj na kvalitetu zraka koji udišete u vašem prostoru, imamo za vas nekoliko prijedloga. Hyundai Premium UV Inverter uređaj opremljen je UV lampom (ultraljubičastom lampom) koja vrlo efikasno sterilizira i neutralizira viruse, bakterije i gljivice te je sjajna nadopuna kvalitetnom anti-alergijskom filterskom sustavu i ionizatoru zraka koje ovaj uređaj posjeduje.

 

Želite li pak svoj dom ukrasiti dizajnerskom klimom Kirigamine Style koja ponosno nosi nagradu 'Good Desing Award' i dostupna je u četiri boje – bijela, biserno bijela, crvena i crna – to možete učiniti na našoj adresi. Flagship model japanskog proizvođača Mitsubishi Electric opremljen je najpreciznijim Plasma Quad Plus filterskim sustavom koji pouzdano uklanja 99% štetnih čestica iz zraka u samo 115 minuta, te je jedan od najtiših i najnaprednijih klima uređaja na tržištu.

 

Poželite li pak svoj dom oplemeniti vrlo skladnim modelom klima uređaja kojega krasi iznimna energetska učinkovitost (A+++ ER) i iznimne performanse u funkciji grijanja, ne morate tražiti dalje od Fujitsu Advance Inverter modela, koji će vam pružiti sve navedeno po vrlo razumnoj cijeni.

Pozivamo vas da obiđete našu trgovinu, razgledate ponudu klima uređaja, odvlaživača, ovlaživača, pročistača, grijalica te kompletan popratni materijal za instalaciju klima uređaja. Tijekom ljetnih mjeseci otvoreni smo od ponedjeljka do petka od 8 do 18h, te subotom od 8 do 13h. Nazvati nas možete na 031 216 621 ili nam možete poslati mail na osijek@klimatizacija.hr

 

Kompletna ponuda klima uređaja i kompletnog asortimana dostupna je na adresi klimatizacija.hr

 

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike