TvObzor
ROCKLIVE FESTIVAL U KOPRIVNICI

Objavio imena još sedam izvođača iz cijele Hrvatske
Objavljeno 27. svibnja, 2022.

RockLive Festival objavio je novi val izvođača za ovogodišnje, 11. izdanje koje će se održati od 28. do 30. srpnja u koprivničkom Kampusu. Hladno pivo, Goran Bare & Majke, Elemental, Grše, Z++, Repetitor, M.O.R.T i brojni drugi već su najavljeni, a sada je objavljeno novih, čak sedam izvođača za RockLive #11. Novi popis šarolik je žanrovski i lokacijski, a predvodi ga legendarni novosadski punk rock bend Atheist Rap. Dalje su tu metalci iz Zadra Arises, iz Varaždina rock bend Reckless Wings, iz Rijeke Po‘ metra crijeva, pa zagrebački pop-punkeri Proleter, a dolaze i Skotni vrag te domaće snage The Haze.Ukupno je riječ o trenutačno čak 16 potvrđenih izvođača, koje će naravno pratiti sada već legendarni RockLive Radio, a očekuju se i pobjednici HGF Festivala te možda još pokoje iznenađenje. Osim izvođača, objavljen je i zanimljiv natječaj za RockLive maskotu, koji će pobjedniku ili pobjednicima osigurati vrijedne nagrade u obliku piva i ulaznica za sljedeću godinu. Više detalja o ovom natječaju potražite na društvenim mrežama RockLivea.

Ulaznice za ovaj festival koje vrijede za tri dana održavanja mogu se kupiti preko sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima. Cijena ulaznice od 1. 5. iznosi 130 kuna. Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja bit će 150 kn, a pojedinačne dnevne ulaznice moći će se kupiti svakog dana na blagajni festivala. Njihova cijena bit će poznata naknadno.

Kao i prijašnjih godina, RockLive imat će organiziran kamp za sve posjetitelje koji na festivalu žele boraviti puna tri dana, bit će osiguran popust za one koji na festival dolaze vlakom iz udaljenijih mjesta, a udruga Mamuze kao i prijašnjih godina priprema dnevne radionice. T.K.
Možda ste propustili...

EKSKLUZIVNA DRAMATIZACIJA DOGAĐAJA KOJI SU UZDRMALI SVIJET

Trovanja u Salisburyju

STUDIJSKI ALBUM OČEKUJEMO KRAJEM GODINE

”Kriva nota” - nova Vannina autorska pjesma

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana