Regija
MEĐUNARODNI TKD KUP U MAĐARSKOJ

Slatinčani osvojili devet medalja
Objavljeno 24. svibnja, 2022.
SLATINA - Čak devet medalja osvojili su članovi Taekwon-do kluba Slatina u Hatvanu, na sjeveru Mađarske, gdje je održan 20. međunarodni TKD kup. Na tom prestižnom natjecanju sudjelovalo je 290 boraca iz 26 klubova u sedam država.

Slatinski TKD natjecatelji osvojili su dva zlata, dva srebra i pet bronci. Zlatne su bile Stefani Oskomić u kategoriji mlađih kadetkinja do 35 kg i Marta Šebalj u mlađim kadetkinjama +45 kg, srebrnim su se medaljama okitili Karla Grgić u kategoriji djevojčica do 25 kg i Luka Vreš u starijim kadetima do 60 kg, a broncu su osvojili Jan Hamaček u kategoriji do 45 kg, Isidora Djukić do 30 kg, Tatjana Djukić do 55 kg, Teuta Bišćan do 63 kg i Eva Gal u kategoriji do 45 kg.

– Evi je ovo inače bilo prvo natjecanje nakon teške ozljede. Pobijedila je jednu borbu, drugu nije imala snage odraditi do kraja, no bitno je da smo ponovno krenuli - istaknuo je trener Stjepan Gal te u ime TKD kluba Slatina zahvalio Gradu Slatini na pomoći za odlazak na to veliko natjecanje. P. Žarković
Možda ste propustili...

DRŽAVNA GEODETSKA UPRAVA PROVODI KATASTARSKU IZMJERU ZA DIO K. O. SEMELJCI

Utvrđuju se međe i ispravlja vlasništvo

Najčitanije iz rubrike