Crna kronika
OTAC BRUTALNO UBIJENE DJEVOJKE:

Moju kćerku ubio je monstrum!
Objavljeno 21. svibnja, 2022.

Vezani članci

DETALJI ZLOČINA U NAŠICAMA

Nakon mjeseci maltretiranja ubio bivšu djevojku

NAŠICE - Tijelo ubijene djevojke J.L. vidio je njezin otac Jozo Lukačić. Kada je došao na mjesto događaja i vidio tijelo svoje kćerke, zamalo da nije doživio živčani slom. Opisao nam je trenutak kada je ugledao kćerkino tijelo u travi u Aleji lipa kod Gradskog groblja u Našicama. - Tijelo je ležalo tridesetak metara od ulaza u park i desetak metara niz padinu od staze. Čim sam vidio tijelo počeo sam vikati: ‘’Jelena, Jelena…’’. Probao sam puls. Onda sam vidio da je krvava kod srca i pluća. Prsište joj je bilo sve krvavo. Bilo je strašno vidjeti kako mi kćerka beživotno leži. Ubiti djevojku na takav brutalan način može samo bolesna osoba, monstrum - rekao nam je otac ubijene djevojke Jozo Lukačić, umirovljeni pripadnik specijalne policije. Kaže da je za vrijeme Domovinskog rata i aktivni sudionik akcija Bljesak i Oluja svašta vidio i doživio, ali nikad ovako nešto.

 

Na mjesto stravičnog događaja, koje se nalazi 300-tinjak od obiteljske kuće, otišao je nakon što je zabrinut kćerkin prijatelj došao provjeriti je li ona stigla kući. - Kćerka je oko pola sedam otišla s prijateljicama u grad na kavu. Uobičajeni izlazak. Imala je slobodan dan, a radila je gotovo godinu dana u prodavoanici NTL-a u Jelisavcu. Bilo je dvadeset minuta iza ponoći kada je netko počeo snažno lupati po ulaznim vratima. Bio to kćerkin prijatelj koji je pitao je li došla kući, jer mu se nije javila kao što je obećala. Bilo mu je sumnjivo što je kod nadvožnjaka vidio parkirani auto njezinog bivšeg dečka. Odmah smo posumnjali da nešto nije u redu jer je bivši dečko kćerku maltretirao porukama na mobitel nakon što su prekinuli. Bili su u vezi tri godine i prekinuli za Božić. Dolazio nam je u kuću, pristojnog izgleda i ponašanja je bio. No, očito da je to bila maska - ispričao nam je Jozo Lukačić.

 

Našičani u blizini mjesta gdje se to dogodilo kažu da ne pamte ovakav zločin. ‘’Samo je monstrum mogao u učiniti ovako nešto. Nitko normalan ne bi mogao djevojku izbosti”, rekao nam je jedan stariji Našičanin.

Podsjetimo, L.D. iz Velimirovca ubio je nožem J.L., a nakon toga je pokušao izvršiti samoubojstvo skočivši s nadvožnjaka s visine više od pet metara na željezničku prugu, nedaleko od mjesta ubojstva. Zbog zadobivenih ozljeda prevezen je u Opću županijsku bolnicu u Našice i pod nadzorom je policije. Zamjenik ravnatelja bolnice Hrvoje Šimić rekao je kako je mladić s teškim tjelesnim ozljedama, a radi se o prijelomu zdjelice i potkoljenice, zbrinut na Odjelu kirugije te da nije vitalno ugrožen. Tijelo J.L. prevezeno je na Odjel za patologiju Kliničkog bolničkog centra Osijek, radi obdukcije.

 

Policijska uprava osječko-baranjska priopćila je kako je očevidom koji je tijekom dana proveden u Našicama utvrđeno da je 20-godišnja djevojka, čije je beživotno tijelo pronađeno u subotu poslije ponoći, usmrćena hladnim oružjem. Očevid su obavili zamjenik osječkog Županijskog državnog odvjetnika, u suradnji s očevidnom ekipom PU osječko-baranjske i policijskim službenicima Policijske  postaje Našice.

 

Čini se da je motiv ubojstva ljubomora. L.D. I njegova bivša godišnja djevojka prekinuli su prije pet mjeseci. Nesretna djevojka dobivala je prijeteće poruke.

Snježana Fridl

Možda ste propustili...

JOŠ JEDNA ŽRTVA INTERNETSKIH PREVARANATA

"Dionice" ga koštale 10.000 eura

Najčitanije iz rubrike