Sport
OSIJEK II DOMAĆIN KUSTOŠIJI

Nakon tri poraza vrijeme je i za pozitivan ishod
Objavljeno 16. svibnja, 2022.
Nakon što je u posljednja tri kola igrao protiv vodećih momčadi Druge HNL i doživio sva tri poraza, Osijeka II će danas (ponedjeljak) biti domaćin Kustošiji, koja se grčevito bori za opstanak. Bijelo-plavi su s te tri "nule" u nizu potonuli u zonu ispadanja, što njima, naravno, ne znači puno jer ionako sljedeće sezone, bez obzira na plasman, neće igrati među drugoligašima. No želja im je sezonu zaključiti na pozicijama koje nisu pri samom dnu tablice.

- Kustošija u posljednje vrijeme ima dobre rezultate, ali je još uvijek među momčadima čiji je drugoligaški status ugrožen. Mi taj susret dočekujemo s tri uzastopna poraza, ali se u njemu želimo postaviti kao favoriti jer igramo na svom terenu, te pobjedom prekinuti taj negativni niz - rekao je Tomislav Radotić, trener Osijeka II.

Radotić ne može računati na samo dva igrača. Uwem ima tri žuta kartona, a Legović je ozlijeđen. Svi ostali su na raspolaganju, pa će napokon moći slagati momčad bez previše utjecaja "više sile", što bi trebalo biti dobra vrijest. Vjerojatni sastav: Kolić, Unušić, Karamatić, Bakula, Cvijanović, Pudić, Strantput, Mikolčić, Omerović, Bakić, Baić.

Susret Osijek II - Kustošija igra se danas (ponedjeljak) na stadionu u Gradskom vrtu s početkom u 17.30. D.Kl.
Najčitanije iz rubrike