Sport
OČEKIVANI TRIJUMF

NEXE se plasirao u polufinale Kupa Hrvatske
Objavljeno 11. svibnja, 2022.
Rukometaši NEXE-a pridružili su se Poreču, PPD Zagrebu i Sesvetama u polufinalu Kupa Hrvatske. Završni turnir igra se od petka do nedjelje u Poreču u sklopu tradicionalnog Festivala rukometa. NEXE će se u petak 13. svibnja u 17 sati sastati sa Sesvetama, a u 19 sati sastat će se PPD Zagreb i Poreč. Četvrtfinale su "gromovi" odradili u skladu s očekivanjima. Gosti iz Bjelovara držali su priključak prvih 15 minuta. Na odmor se otišlo s već velikih osam pogodaka razlike za NEXE, a do kraja susreta zaostatak gostujuće momčadi popeo se na 12 pogodaka. Kako je susret bio već odlučen i trener Bjelovara Josip Pećina pružio je prigodu i svojim mladim igračima da zaigraju protiv momčadi koja će krajem mjeseca zaigrati na Final fouru Europske lige. Dakako, i trener NEXE-a Branko Tamše dosta je rotirao. Neki igrači su u utorak malo predahnuli pa je prigodu najbolje iskoristio Tomislav Severec koji je postigao šest pogodaka. Kod Bjelovara najviše pogodaka (5) postigao je bivši igrač NEXE-a Tibor Jurjević. Raspoložen je bio njihov vratar Dino Hećimović s 13 obrana, dok je NEXE-ov dvojac na vratima Radovanović – Kuzmanović utakmicu završio s identičnim učinkom, sa po 8 obrana. K.L.
NEXE *35 (18)

BJELOVAR *23 (10)

NAŠICE - Dvorana OŠ Kralja Tomislava. Suci: Tomislav Cindrić i Robert Gonzurek (Osijek)

NEXE: Kuzmanović (6+2), Bakić 2, Barišić Jaman 3, Vejin, Radovanović (8+0), Jelinić, Vida 4, Manci Mičević 3, Velkavrh 3, Severec 6, Moslavac 1, Melić 3, Jaganjac 3, Kavčič 2, Markušić 1 i Pribetić 4.

BJELOVAR: Prvonožac, Kozić 1, Marić, Potnar 3, Ćurić 1, Komar 3, Šehić 3, Jurjević 5, Lulić 3, Jurišić 2, Dubravac, Milićević, Živković, Lukačec 1, Vuleta 1 i Hećimović (13+0)

Sedmerci: NEXE 5(4), Bjelovar 3(1); Isključenja: NEXE: 2 minute (Manci Mičević 2); Bjelovar: 4 minute (Dubravac 2, Lulić 2)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike