Mozaik
NEZABORAVNA VEČER ZA OBOŽAVATELJICU KOJA JE KARTE KUPILA PRIJE TRI GODINE

Rodila sina na koncertu Metallice
Objavljeno 10. svibnja, 2022.
Tattoo umjetnica Joice M. Figueiró bila je u 39. tjednu trudnoće kad je došla na koncert Metallice u Curitibi u Brazilu. Koncert će zauvijek pamtiti jer je za vrijeme svirke rodila sina. Sve je bilo u redu za vrijeme nastupa predgrupa Ego Kill Talent i Greta Van Fleet, ali žestoki thrash metal Metallice bio je previše: dobila je trudove i dok su je vodili prema mobilnoj klinici na mjestu koncerta, puknuo je vodenjak. Nije bilo vremena za transport u bolnicu pa se mali Luan rodio dok je Metallica svirala "Enter Sandman".



- Na svakom koncertu na kojem sam bila, nešto se posebno dogodilo, ali sad sam sve to nadmašila. Kupila sam ulaznice za koncert prije tri godine i nisam mogla ni sanjati da će se dogoditi ovakvo nešto - ispričala je Joice.



Podsjetimo, Metallica će završiti dio turneje po Južnoj Americi s još tri koncerta u Brazilu, a potom kreću na sjever, gdje će se pojaviti na nekoliko festivala u SAD-u (Boston Calling and BottleRock Napa) kasnije ovog mjeseca. Legende thrash metala su na društvenim mrežama s fanovima podijelili snimke s koncerta na svojoj južnoameričkoj turneji, primjerice izvedbu pjesme “Spit Out the Bone” s koncerta u Santiagu, Čile, krajem travnja. Od 15. lipnja Metallica nastupa po Europi: od Copenhagena do Lisabona 8. srpnja. Nažalost, ovaj put ne nastupaju ni blizu Hrvatskoj. Više na: https://www.metallica.com/tour/. T.Kvorka
Možda ste propustili...

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

Najčitanije iz rubrike