Mozaik
PONOVNA SURADNJA DVA SUPERTEŠKAŠA SVJETSKE DANCE SCENE

Robin Schulz i David Guetta izdali pjesmu “On Repeat”
Objavljeno 10. svibnja, 2022.
Prije dobrih pet godina Robin Schulz i David Guetta objavili su svoju suradnju "Shed a Light" s Cheat Codes - pjesmu koja je od tada preslušana 400 milijuna puta samo na Spotifyju. Sada superteškaši međunarodne dance scene ponovno zajedno stupaju u ring! S "On Repeat" Robin i David serviraju pjesmu zbog koje će se plesni podiji diljem svijeta laštiti plesnim koracima idućih mjeseci. "Živite život koji želite voditi/Provedite isti dan na reapeat", podsjeća nas vokalistica da činimo više onoga što je stvarno važno u životu.

- Osjećam se nevjerojatno ponosno i počašćeno što sam imao priliku za još jednu suradnju sa svojim prijateljem Davidom! I vrlo sam siguran da će ova pjesma ovog ljeta naći svoje mjesto na klupskim plesnim podijima - izjavio je Robin Schulz, a David Guetta se samo može složiti.

- Tako sam sretan što sam objavio još jednu pjesmu s dobrim prijateljem Robinom, i još tako fenomenalnu. "Shed a Light" bio je početak vrlo plodne suradnje među nama koji je, između ostaloga, doveo do Robinovog remiksa moje pjesme "Let‘s Love", koju sam snimio sa Siom. Čak i kada nastupamo zajedno, to je uvijek sjajno i vrlo posebno iskustvo za ljude. Sada svijetu dajemo još jednu pjesmu za ples, idealnu za cijelu sezonu na otvorenom! - kaže Guetta. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike