Mozaik
DORA 2022.: IZVUČEN REDOSLIJED

Mia "Guilty Pleasure" pjeva posljednja, 14.
Objavljeno 25. siječnja, 2022.
Na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT), u popularnoj poslijepodnevnoj mozaičnoj emisiji na HTV1 "Kod nas doma", javno je izvučen redoslijed izvođenja pjesama koje će se u Opatiji natjecati za prestižnu statuu Dore 2022. i našu predstavnicu na Eurosongu 2022. u svibnju u Torinu. U izvlačenju je voditeljici emisije "Kod nas doma" pomagao Branimir Mihaljević, autor pobjedničke skladbe s Dore 2021., "Tick-Tock", koju je Albina izvela u polufinalu Eurosonga u Rotterdamu.

Tako će 19. veljače u izravnom HRT-ovu prijenosu spektakla Dore 2022. iz opatijske Dvorane "Marino Cvetković" pjesme biti izvođene ovim redoslijedom: 1. Mila Elegović "Ljubav", 2. Mia Negovetić "Forgive Me (Oprosti)", 3. Marko Bošnjak "Moli za nas", 4. Jessa "My Next Mistake", 5. Zdenka Kovačiček "Stay On The Bright Side", 6. Tina Vukov "Hideout", 7. Roko Vušković "Malo kasnije", 8. Bernarda "Here For Love", 9. Eric Vidović "I Found You", 10. ToMa "In The Darkness", 11. Elis Lovrić "No War", 12. Ella Orešković "If You Go Away", 13. Tia "Voli me do neba" i 14. Mia Dimšić s pjesmom "Guilty Pleasure". Mia, kojoj je ovo prvi nastup na Dori, napisala je glazbu i tekst zajedno s Vjekoslavom Dimterom i Damirom Bačićem, a autor obrade skladbe je Ante Gelo.

Time i službeno počinje odbrojavanje do tog najvećeg glazbenog spektakla HRT-a - Izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, koji će se održati 19. veljače u izravnom prijenosu HRT-a iz opatijske Dvorane "Marino Cvetković".

T.Kvorka
Možda ste propustili...

TOM CRUISE U CANNESU S FILMOM “TOP GUN: MAVERICK”

Doživjeti svu raskoš i spektakl ovoga filma moguće je samo u kinu

KONCERT U MALOJ DVORANI VATROSLAVA LISINSKOG

Bend i posebni gosti glazbom su se prisjetili Damira Kukuruzovića

U ČAST VELIKOM BOŠKU PETROVIĆU

Objavljeno reizdanje albuma “Tiffany Girl”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

IVAN IVEZIĆ: TIHI OBRT – RETROSPEKTIVA GRAFIČKIH RADOVA 1967. - 1997.

Izložba najproduktivnijeg domaćeg dizajnera omotnica vinilnih ploča

2

FATMA KILANI - GABES CINEMA FEN FESTIVAL U TUNISU

Za civilizacijski su napredak
važne - kultura i umjetnost

3

“BACI OKO NA MENE”

Tonči Huljić objavio pjesmu posvećenu unuci, koja stiže na ljeto