Regija
REKONSTRUKCIJA ZA 1,5 MILIJUNA KUNA

Zgrada Sindikata bit će Društveni centar
Objavljeno 24. siječnja, 2022.
VALPOVO



Stara i derutna zgrada nekadašnjeg Sindikata u Valpovu uskoro dobiva novi sadržaj. Naime, kako je potvrđeno na službenim stranicama Grada Valpova, potpisan je ugovor o izvođenju rekonstrukcije i prenamjene zgrade bivšeg Sindikata u Valpovu u zgradu Društvenog centra. U postupku javne nabave najpovoljniju ponudu dala je osječka tvrtka Izo Građenje konzalting d. o. o., a za budući novi projekt u zelenom gradu ugovor su potpisali gradonačelnik Matko Šutalo i direktor tvrtke izvođača radova Nenad Bogojević. Ukupna vrijednost radova je 1.561.684,79 kuna.

Podsjetimo, Grad s projektnim partnerima Karašickom Republikom, valpovačkim Društvom Naša djeca, Udrugom osoba s invaliditetom MI i Udrugom mladih Revolucija već provodi projekt pod nazivom “Društveni centar Valpovo”, zahvaljujući kojem je adaptiran i opremljen dio Društvenog centra, u kojem projektni partneri provode svoje aktivnosti, a već su uspostavljeni Program za osobe s invaliditetom, Program za mlade, Program o pravima i zaštiti djece, Volonterski centar i Info-centar za mlade.

”Društveni centar bit će institucija u kojoj će se neprekidno odvijati raznovrsne društvene aktivnosti namijenjene različitim kategorijama građana, a koje otvaraju prostor za aktivno sudjelovanje i razvoj društvenog-kulturnog života i građanske participacije pripadnika lokalne zajednice”, poručili su iz Grada Valpova. L.A.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike