Sport
TRANSFERI U NK OSIJEK

Dolazak Mije odgodila korona, Ferro odustao
Objavljeno 20. siječnja, 2022.
Iako je sve već bilo spremno za objavu velikog transfera Mije Caktaša, u njegovu realizaciju prste je upetljao, a tko drugi nego koronavirus. Caktaš je jučer trebao biti u Puli i obaviti liječničke preglede, ali to se nije dogodilo. Splićanin je bio negativan na brzom antigenskom testu, a kasnije se podvrgnuo PCR testiranju koje je pokazalo pozitivan nalaz, pa je cijela operacija dolaska odgođena. Zapravo, ništa se ne bi trebalo promijeniti kada je u pitanju njegov dolazak u redove bijelo-plavih, samo što se on neće dogoditi tijekom priprema u Poreču, nego će se najzvučnije pojačanje ove zime novim suigračima produžiti kada se oni vrate u Osijek. To, pak, ne vrijedi za stopera Ferra koji je definitivno odustao od dolaska na posudu u Gradski vrt.

- Okrenuo se drugim opcijama. Ima ponuda iz Nizozemske, Portugala i Italije, a u priču se upleo i Hajduk. Što se nas tiče, mi se okrećemo drugim rješenjima. Vidjet ćemo hoće li to biti neki novi stoper ili lijevi bek. Svako zlo za neko dobro. Možda dovedemo još bolje rješenje - mirno je prokomentirao Nenad Bjelica, trener nogometaša Osijeka.

Sada je sve jasnije kako Osijek tijekom boravka u Poreču neće dobiti nijedno zvučnije pojačanje, ali prijelazno razdoblje tek je počelo, pa ima još i više nego dovoljno vremena u kojem Bjelica može realizirati svoje želje, posebice kada su igračka pojačanja u pitanju. Zapravo, samo će aktualizirati razgovore s nekim igračima koje je zakratko prekinuo, jer se fokusirao na Ferra. D.Keler
CARO NA POSUBU U UCAM MURCIJU
Jose Antonio Caro napustio je pripreme nogometaša Osijeka u Poreču, jer mu je Nenad Bjelica pronašao klub u koji će otići na posudbu do kraja sezone. Caro već duže vrijeme nije ni u drugom planu, a u osječkom prvoligašu prilično su se namučili ne bi li mu pronašli klub u kojem će igrati. Na koncu odlazi u redove španjolskog trećeligaša UCAM Murcije. Caro je ukupno odigrao samo osam utakmica za bijelo-plave u nešto manje od godinu i pol dana otkako je stigao, a ugovor mu vrijedi do ljeta 2023. godine.

Možda ste propustili...

BICIKLISTIČKA UTRKA U BARANJI

Utrka na Banovu Brdu teška i zanimljiva

KOHORTA ĆE U SUBOTU PROSLAVITI SVOJ 36. ROĐENDAN

Samo pobjede nam daj, uz tebe smo uvijek znaj

Najčitanije iz rubrike