Osijek
SLOBODAN POSLOVNI PROSTOR

Danas razgled lokala na korzu
Objavljeno 18. siječnja, 2022.
Iz Državnih nekretnina izvijestili su kako ovog tjedna počinju razgledi državnih prostora za koje je krajem prosinca raspisan natječaj za zakup. U desetogodišnji se zakup nudi 30 poslovnih prostora na atraktivnim lokacijama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Kastvu, Bjelovaru te jedan u Osijeku.

Riječ je o lokalu na korzu, na adresi Kapucinska ulica 44, površine približno 158 četvornih metara. Za taj lokal u "prizemlju ulične zgrade", kako stoji u natječaju, dopuštene su sve "djelatnosti sukladno s propisima", a početna mjesečna netozakupnina iznosi 8937,22 kune. Razgled tog prostora najavljen je za utorak (18. siječnja) od 11 do 11.30.

Natječaj traje do 28. siječnja do 12 sati, kada istječe rok za predaju ponuda, a ponuditelji ponude mogu dostaviti poštom na adresu ili u pisarnicu Državnih nekretnina d.o.o. Potreban obrazac za prijavu i isticanje cijene, kao i sve propozicije za sudjelovanje u natječaju dostupne su na mrežnoj stranici Državnih nekretnina (www.hr-nekretnine.hr/).



Naposljetku, iz ove tvrtke još izvješćuju kako su tijekom prošle godine, kroz ovakve natječaje, tržištu ponudili gotovo 130 poslovnih prostora. Prosječna je uspješnost provedenih natječaja bila viša od 70 posto te je preko natječaja sklopljeno ugovora o zakupu sveukupne vrijednosti veće od 70 milijuna kuna. D. Ku.
Možda ste propustili...

NASTUPNI POSJET VELEPOSLANICE SLOVAČKE HANE KOVAČOVE

Želim povećati zanimanje za slovački jezik i kulturu

Najčitanije iz rubrike