Sport
OSIJEKOVA POJAČANJA STIŽU SLJEDEĆEG TJEDNA

Ferro će odlučiti u ponedjeljak ili utorak, Caktaš razmatra Bjeličinu ponudu
Objavljeno 15. siječnja, 2022.

Vezani članci

PRVI TEST BIJELO-PLAVIH U POREČU

Osijek - Olimpija 3:0 - Bartolčeva "bombetina" za pamćenje

Osječka ekspedicija u Poreču još nije postala brojnija iako se sve glasnije priča o dolascima igrača koji bi trebali predstavljati istinska pojačanja za momčad Nenada Bjelice. Epilog lova na prva zvučna pojačanja mogao bi se znati početkom sljedećeg tjedna kada će konačnu odluku o ponuđenoj posudbi u redove bijelo-plavih donijeti portugalski stoper Ferro, a slična je situacija i s Mijom Caktašem koji se vratio u Hrvatsku nakon polugodišnje avanture u Saudijskoj Arabariji.
- Hoćemo li angažirati Ferra znat ćemo u ponedjeljak ili utorak, a Caktašu smo poslali konkretan prijedlog ugovora, a on je zatražio nekoliko dana za razmišljanje. Njih dvojica su mi trenutačno u glavnom fokusu pa kada se bude znao rasplet tih transfera krenut ćemo dalje - rekao je Nenad Bjelica, trener nogometaša Osijeka koji ujedno vodi i brigu o svim tim transferima.


Ferro i Caktaš nisu jedine njegove želje. Izgledan je dolazak lijevog beka, ali po tom pitanju se nije ništa promijenilo, a treba očekivati kako će Bjelica u danima koji slijede krenuti u akciju dovođenja jednog ofenzivca. Riječ je o centralnom ili krilnom napadaču. Inače, nakon prvog testa u kojem su pobijedili Olimpiju (3:0) bijelo-plavi će u nedjelju imati nešto poput aktivnog odmora, točnije odradit će trening u teretani hotela Parentium. Prema svemu sudeći prvi dani sljedećeg tjedna bit će vrlo zanimljivi kada su u pitanju vijesti koje navijači najviše očekuju, a tiču se pojačavanja momčadi za proljetnu bitku za oba domaća trofeja. D. Keler

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike