Mozaik
21-GODIŠNJA KANTAUTORICA ELLA BLEU

Kći Johna Travolte objavila je prvi singl
Objavljeno 13. siječnja, 2022.
Kći Johna Travolte, Ella Bleu, objavila je svoj debitantski singl pod nazivom "Dizzy", zbog čega je slavni holivudski glumac iznimno uzbuđen, prenosi magazin New Music Express. Kako to već priliči njezinoj generaciji, 21-godišnja kantautorica, kći Johna Travolte i njegove pokojne supruge Kelly Preston, vijest o objavljivanju svoje prve pjesme podijelila je na Instagramu.

- Tako sam sretna i uzbuđena što mogu reći da je moj prvi singl "Dizzy" upravo izišao! Prošlo je puno vremena, ali ja sam još uvijek ona 14-godišnja čudna djevojka u srcu, i volim to - objavila je Ella Bleu na Instagramu.

Njezin slavni otac također je objavio video na Instagramu i podijelio link na pjesmu "Dizzy".

- Jako sam uzbuđen zbog Elle! Njezina pjesma "Dizzy" upravo je vani! - napisao je 67-godišnji glumac i glazbenik kojega smo gledali u legendarnim ostvarenjima poput "Groznice subotnje večeri" (1977.), "Briljantina" (1978.) i "Paklenog šunda" (1994.).

Sam Travolta karijeru u showbizu započeo je uz glazbu. Kad se krajem 60-ih doselio u New York, nastupao je s putujućom kazališnom ansamblom mjuzikla "Briljantin", a u "Broadway in Over Here!" pjevao je hit braće Sherman "Dream Drummin". Zanimljivo je da je John Travolta imao samo 22 godine kada je 1976. godine objavio svoj debitantski singl "Let Her In", koji je dospio na visoko 10. mjesto na američkoj ljestvici singlova Billboard Hot 100. Među top 10 vratio se i dvije godine kasnije zahvaljujući suradnji sa svojom kolegicom iz filma "Briljantin" Olivijom Newton-John na pjesmama "You‘re The One That I Want" i "Summer Nights". Godine 2009. surađivao je, pak, s kćerkom Ellom na Disneyjevu filmu "Old Dogs", u kojemu je Ella utjelovila lik Emily Greer i zajedno sa svojim ocem otpjevala pjesmu "Every Little Step I Take". Njezin debitantski singl "Dizzy" dostupan je na svim streaming platformama.

Travolta je s Bruceom Willisom snimio novi film "Paradise City" koji je trenutno u postprodukciji. D. Miklić
Možda ste propustili...

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

Najčitanije iz rubrike