Mozaik
VELIKI PARTY U BOĆARSKOM DOMU 25. 2.

Na Antivalentinovu će svirati Let 3 i Živo blato
Objavljeno 10. siječnja, 2022.
Najbolja rokerska fešta u gradu održat će se i ove godine - Antivalentinovo #7 vraća se u Boćarski dom gdje će u petak, 25. veljače, kao headlineri nastupiti Let 3 i Živo blato. Usprkos svemu Antivalentinovo ide dalje, i to u još većem formatu koji će, osim Zagreba, obuhvatiti još neke gradove. Domaćini i pokretači festivala Let 3 na nadolazećem izdanju Antivalentinova promovirat će dugoočekivani novi album koji donosi potpuno nove verzije najpopularnijih pjesama benda, a od kojih su nam već predstavili suradnje s Terezom Kesovijom, Vucom i TBF-om na proteklim Antivalentinovskim feštama.

Kao headliner im se pridružuje heavy metal sastav Živo blato, osnivača Siniše Vuce, koje predvodi karizmatični general Vasilije Mitu, iza kojeg, svi znamo, stoji Vuco, a uz kojeg bend još čine Veseli Sir, Gospodin Mr. Rabbit te vokali Nazifa Gljiva i Trudna Tableta. Apsolutni fenomen našeg područja koji već 20 godina puni klubove i dvorane, a zbog rijetkih i biranih nastupa - gdje god da nastupi ostavlja dubok utjecaj na svoje fanove.

Early bird ulaznice po cijeni od 60 kn (za jednu osobu) i 100 kn (za dvije osobe) u ograničenoj količini dostupne su 14 dana ili do rasprodaje kontingenta, a nakon toga cijena ulaznica raste. Early bird ulaznice u prodaji su dostupne u sustavu Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima, a od ponedjeljka, 10. 1., dostupne su i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i u Rockmarku (Ulica Hrvatske bratske zajednice 4). Koncert će se održati uz sve epidemiološke mjere uz predočenje COVID potvrde na ulazu te uz testiranje (uz plaćanje) koje će biti omogućeno prije koncerta na ulazu. T.K.
Najčitanije iz rubrike