Tehno
COMPING

Raspisan stipendijski natječaj
Objavljeno 7. siječnja, 2022.
Zagrebačka ICT tvrtka Comping raspisala je natječaj za dodjelu stipendija studentima i studenticama STEM područja, traže studente 3. godine preddiplomskog studija te 1. i 2. godine diplomskog studija sa smjerova računarstvo, računarsko inženjerstvo, elektrotehnika, matematika, fizika ili informacijske tehnologije. Stipendije će biti dodjeljivane u mjesečnom iznosu do završetka studija. Za studente/ice 3. godine preddiplomskog studija iznose 2000 kuna, a 1. godine diplomskog studija 3000 kuna, dok stipendija za 2. godinu diplomskog studija iznosi 4000 kn.

Kriteriji su da je student/ica upisan/a u 3. godinu preddiplomskog ili 1. i 2. godinu diplomskog studija tehničkih fakulteta ili veleučilišta, da je prosjek ocjena viši od 3,5. Osim financijske potpore, studenti će dobiti priliku sudjelovati u događanjima i konferencijama kao i priliku za odrađivanje prakse tijekom studija te, prema potrebi, savjete za pisanje završnog ili diplomskog rada.

Postupak odabira je takv da se kandidati prijavljuju preko linka. Svi kandidati koji ispunjavaju kriterije bit će pozvani u prvi krug postupka koji uključuje psihologijsko testiranje (upitnik sposobnosti i osobnosti). Sljedeći je korak selekcijski intervju, nakon kojeg slijedi predaja potrebne dokumentacije (ovjereni prijepis ocjena svih položenih ispita, potvrda o redovnom upisu na fakultet za akademsku godinu 2021/.2022., kopija indeksa, izjava studenta da nije korisnik stipendije po istoj osnovi te po potrebi i potvrda o posljednjoj plaći (za kandidate slabijeg socijalnog statusa) te razgovor s Upravom. Prijave se zaprimaju do ponedjeljka, 31. siječnja 2022. M.R.
Studenti će dobiti priliku sudjelovati u događanjima i konferencijama kao i priliku za odrađivanje prakse

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike