Novosti
Još jedan hrvatski grad u kojem su dostupne čak tri poslovne vertikale

BOLT FOOD OD DANAS DOSTUPAN I U OSIJEKU
Objavljeno 8. prosinca, 2021.
Uz vožnje na zahtjev i najam romobila, stanovnici Osijeka moći će koristiti još jednu Bolt uslugu te tako naručivati hranu iz odabranih restorana uz popust od 30 posto i besplatnu dostavu unutar 2 km

Osijek je od danas drugi hrvatski grad u kojem su dostupne tri Boltove usluge. Tako će stanovnici slavonske metropole i osječki gurmani, uz vožnju na zahtjev i romobile moći naručivati i uživati u hrani iz omiljenih restorana zahvaljujući aplikaciji Bolt Food. Uz to, u odabranim će restoranima moći iskoristiti popust od 30 posto na cijeli jelovnik te besplatnu dostavu unutar 2 km. Pokrenut u Hrvatskoj u svibnju 2020., Bolt Food je u prvih šest mjeseci 2021. ostvario odlične rezultate, a status najpopularnijih jela za dostavu drže pizze, kebabi i hamburgeri.

Bolt Food trenutno je dostupan u više od 20 zemalja u kojima broji više od šest milijuna zadovoljnih korisnika, a broj restorana koji uvode dostavu pomoću Bolt Food aplikacije u Hrvatskoj je prešao 500 i kontinuirano raste. Tako je u Osijeku trenutno moguće naručiti hranu iz više od 20 restorana među kojima su i Pizzeria La Rosa, Rocher Caffe, Pivnica Merlon, Grill & Beer Bar Fabrique, Chicken WingOs, a Bolt planira dodavati nove restorane u aplikaciju čime će se proširiti i područje dostave.


„Ponosni smo što je Osijek postao drugi hrvatski grad u kojem su dostupe sve tri Boltove poslovne vertikale, a vjerujem da će se uskoro time moći pohvaliti i drugi gradovi u Hrvatskoj. Uzbuđeni smo što će i građani Osijeka i okolice moći koristiti uslugu Bolt Food te se radujemo povezivanju s novim poslovnim partnerima i pružanju dodatne mogućnosti rada i dostavljačima. Vjerujemo da je ovo pravo vrijeme za pokretanje usluge Bolt Food, kako za nas, tako i za naše partner restorane jer su ugostitelji usredotočeni na obnovu svog poslovanja koje je bilo narušeno lockdownom te nam je drago što im u tome možemo pomoći. Široka ponuda, povoljne cijene i kvaliteta naše usluge izdvajaju našu platformu u svim područjima, o čemu svjedoče i pozitivna iskustva korisnika i naših partnera, a nastavljamo i s unaprjeđenjem učinkovitost dostave“, istaknuo je Alan Voučko, Country Manager za Bolt Food u Hrvatskoj.

Korištenje Bolt Food usluge podrazumijeva preuzimanje istoimene aplikacije na pametni telefon, gdje  će biti vidljivi dostupni restorani i njihovi jelovnici. Sam postupak narudžbe je jednostavan zahvaljujući intuitivnom sučelju pa tako prije potvrde narudžbe korisnici u aplikaciji mogu vidjeti cijenu i procijenjeno vrijeme isporuke. Aplikacija također omogućava praćenje narudžbe i dostave u stvarnom vremenu te označavanje točne lokacije na kojoj dostavljač po dolasku može predati hranu. Kao sredstvo plaćanja korisnici mogu birati između gotovinskog i beskontaktnog kartičnog plaćanja za veću razinu sigurnosti tijekom pandemije, a ako se odluče na plaćanje karticama, u aplikaciju je potrebno unijeti tražene podatke kako bi se transakcija mogla izvršiti.

 

Restorani i dostavljači mogu se registrirati na stranici food.bolt.eu.

 

Aplikaciju Bolt Food moguće je preuzeti u trgovinama Google Play, App Store i Huawei AppGallery.