Crna kronika
ŽRTVA U BOLNICI, NAPADAČ UHIĆEN

Ubadao ga nožem u prisutnosti kćerkice
Objavljeno 8. prosinca, 2021.
U ponedjeljak oko 16.40 policajci Policijske postaje Slavonski Brod zaprimili su dojavu da je u sukobu jedna osoba zadobila teške ozljede. S dolaskom policajaca na mjesto događaja utvrđeno je da se radi o 26-godišnjaku, koji je imao više ubodnih rana po tijelu. Mladog muškarca ekipa Hitne pomoći prevezla je u Opću bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je zadržan na liječenju. U zgradu Policijske uprave priveden je pak i uhićen 29-godišnjak kojeg se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela.

Kako neslužbeno doznaje lokalni portal SBplus, ozlijeđeni M.V. (26) napadnut je džepnim nožem ispred svoje zgrade, u bloku šest. Iz slavonskobrodske Opće bolnice "Dr. Josip Benčević" potvrdili su kako je ozlijeđeni, nasreću, sada izvan životne opasnosti. "Riječ je o teškim ozljedama, višestrukim ubodnim ranama po lijevoj strani tijela. Prošao je jednu veliku operaciju i trenutno ga pratimo te se nadamo da neće biti potrebni daljnji operativni zahvati, ali u ovom je stanju sve moguće", za SBplus kratko je kazao brodski kirurg Krešimir Raguž.

Iz slavonskobrodske Opće bolnice portalu SBplus javio se i napadnuti muškarac, koji je ispričao svoju stranu nimalo lijepe priče.

- Napadač je moj poznanik i s njim nisam bio u kontaktu posljednjih godina, ali nedavni susret potaknuo nas je na to da se opet zbližimo i vidimo. Na dan napada on je inzistirao na susretu, ali ja sam mu nekoliko puta naglasio kako sam zauzet jer čuvam svoju malu te da me zbog toga ne može posjetiti u mom stanu. Zvao me šest ili sedam puta, bio je uporan. Nisam znao zašto me treba. U konačnici, pristao sam na njegov poziv da siđem ispred zgrade. Kako sam bio sam s kćeri od godinu i četiri mjeseca, morao sam ju povesti sa sobom. Dalje se sve odvijalo jako brzo. Prigovorio mi je što se ne želim vidjeti s njim i primiti ga u stan. Nakon prva dva uboda, uspio sam svoju djevojčicu ubaciti u zgradu i zatvoriti za njom vrata jer sam se uplašio da će napasti i nju. U međuvremenu je kolega iz zgrade preuzeo malu, a ja sam se s napadačem hrvao na podu, gdje mi je zadao još tri uboda. Potom je sjeo na bicikl i odvezao se. Još uvijek ne mogu vjerovati što se dogodilo i jedva čekam izići iz bolnice - za SBplus kazao je M.V. S.Lacić
Možda ste propustili...

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi

Najčitanije iz rubrike