Regija
DJEČJI VRTIĆ SUNCOKRET

Sveti Nikola ih nije zaboravio
Objavljeno 8. prosinca, 2021.
SLATINA - U svom obilasku dobre djece sveti Nikola niti ove godine nije zaboravio mališane u Dječjem vrtiću Suncokret u Slatini i Područnom odjelu u Mikleušu. Donio je pregršt poklona, a mališani su mu zahvalili prigodnim programom.

Najstariji su se posebno potrudili pa su dobrom zaštitniku djece napisali pismo u kojemu zahvaljuju na darovima. Slatinski vrtić posjetio je i gradonačelnik Denis Ostrošić te predstavnice Zajednice žena Katarina Zrinski, također s rukama punim poklona. U vrtić u Mikleušu sveti Nikola poveo je sa sobom Krampusa, ali i općinskog načelnika Roberta Grabara. Naime, Općina Mikleuš za svu je djecu osigurala poklone, a darežljiva je bila i Sanja Pejić, vlasnica obrta "Iva make up & nails" iz Mikleuša.

"Od srca zahvaljujemo svima koji su nam uljepšali ovaj blagdan i izmamili radosni osmijeh na dječja lica. Iako nemamo mogućnost ugostiti naše posjetitelje u prostorima vrtića, snašli smo se i organizirali doček gostiju na vanjskom prostoru, kako u Slatini tako i u Mikleušu, tako da su svi koji su to željeli mogli danas darivati mališane, što je njih neizmjerno obradovalo," rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan Lovrić.


Petar Žarković
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike