Osijek
GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA

Zahvale volonterima za njihovo vrijeme i rad
Objavljeno 3. prosinca, 2021.
Ove nedjelje, 5. prosinca, obilježit će se Međunarodni dan volontera, koji su prisutni u brojnim ustanovama, pa tako i u Gradskom društvu Crvenoga križa Osijek, koji će ove godine, na epidemiološki prihvatljiv način, zahvaliti svojim volonterima.

- Ovo je prilika da im zahvalimo i istaknemo ljude koji svakodnevno nesebično i bez naknade daruju svoje srce, vrijeme, znanja i vještine za boljitak svoje zajednice. Nismo mogli okupiti svoje volontere i na prigodan im način zahvaliti za sav doprinos našoj organizaciji i zajednici, pa smo im ove godine odlučili bar poslati zahvalnice i mali znak pažnje – objasnila je Martina Hećimović, ravnateljica GD-a Crvenog križa Osijek, rekavši da će zahvalnice biti poslane na adrese 290 volontera, odnosno onima koji su se istaknuli u više aktivnosti.

- Bile su tu brojne krizne situacije, poput epidemije koronavirusa, potresa u Sisačko-moslavačkoj županij i sličnog, za što su ti ljudi zaslužili beskrajnu zahvalnost svoje zajednice. Želimo im pokazati da cijenimo njihov doprinos i da, unatoč socijalnom distanciranju, nismo zaboravili na njih – rekla je Hećimović, čestitavši u ime osječkog Crvenoga križa svim volonterima u ostalim organizacijama. Ma.M.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike