Mozaik
PREKO AIRBNBA

Kuća iz filma Sam u kući u najmu
Objavljeno 3. prosinca, 2021.
Noćenjem u kući iz filma “Sam u kući” u američkom gradiću Winnetki četiri će gosta 12. prosinca proživjeti omiljene scene iz blagdanskog klasika iz 1990. za 2500 dolara, uz druge naknade i poreze, preko Airbnba. Jednodnevni boravak u kući filmske obitelji McCallister moći će se rezervirati od utorka u 13 sati, a pobjednik će biti obitelj ili grupa s najbržim prstom. Dom je uređen tako da izgleda slično onome u filmu koji je lik Kevina McCallistera u izvedbi Macaulaya Culkina učinio slavnim. Devin Ratray, glumac koji je glumio Kevinova starijeg brata Buzza, dočekat će goste u rezidenciji McCallister preko Zooma.

- Možda smo svi sada stariji i mudriji, ali nikad nismo prestari za blagdansko veselje - rekao je “Buzz” u najavi. Kada gosti prođu kroz vrata, dočekat će ih crveni tepih i Buzzove slike na zidu. Uživat će u blagdanskom ugođaju dnevne sobe uz božićno drvce i vunene čizmice iznad kamina. Posjetitelji će spavati u sobi Kevinovih roditelja u krevetu s baldahinom, a bit će tu i očev losion nakon brijanja, starinski radiosat i stari golemi televizor. Ako bude bilo djece, dostupna je i druga spavaća soba za goste.

Limenke od boje spremne su za postavljanje zamki, tu je i nezdrava hrana iz 90-ih, uključujući najfiniju pizzu u Chicagu i večeru uz svijeće s vrlo kaloričnim Kraft makaronima i sirom, te susret s Buzzovim ljubimcem, tarantulom Axlom. Kuća u predgrađu i danas je turistička atrakcija. Potrebno je samo kratko biti na ulici u Winnetki i već će se pojaviti ljudi s fotoaparatima da snime kuću iz filma “Sam u kući”. H
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike