Sport
PROMJENA NA ČELU NK BELIŠĆE

Romano Klanjšček prepun entuzijazma počeo je svoj predsjednički mandat
Objavljeno 2. prosinca, 2021.
Nogometni klub Belišće ima novo vodstvo. Na izvještajnoj i izbornoj skupštini tog trećeligaša dosadašnjeg predsjednika Ivana Jurkovića zamijenio je Romano Klanjšček. Novi predsjednik je kazao kako se nada, vjeruje i očekuje da će za njegova mandata NK Belišće biti konstanta i primjer kluba u koji se svi trebaju ugledati kako jedna sportska sredina treba funkcionirati. Također, Klanjšček se nada da će klub uskoro napraviti taj toliko željeni iskorak u viši rang, u Drugu HNL.

Belišće je i sada zdrava sportska sredina. Bez obzira na sve teškoće u posljednje četiri godine, učinjeno je puno toga dobrog. Osnaženi su brojni kontakti s državnim institucijama i ustanovama, sportskim savezima, klubovima, tvrtkama i pojedincima, što je dobar temelj i oslonac za rad u budućnosti. Poboljšana je infrastruktura, na Gradskom stadionu izgrađena je nova zapadna tribina. Odobren je još jedan projekt u sklopu natječaja Ministarstva turizma i sporta za sufinanciranje izgradnje terena s umjetnom travom prema svim pravilima FIFA-e.

Nakon četverogodišnjeg mandata Ivana Jurkovića i njegovih pomoćnika klub je na vrlo zdravim i ambicioznim temeljima, koji će zasigurno u budućnosti dati još bolje rezultate, na zadovoljstvo svih kojima je Nogometni klub Belišće u ili pri srcu. Z. K.
Možda ste propustili...

VEZNJAK BIJELO-PLAVIH

Jugo na pregledu

DOBRA ATMOSFERA UNATOČ TEŠKOM RADU

Trening uz navijačke pjesme

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SPLIĆANIN NAPOKON MEĐU BIJELO-PLAVIMA

Caktaš potpisao s Osijekom do 2025.

2

NEMA RAZLOGA ZA BRIGU

Bjelica: Zašto bi očajavali ako
nam i propadne neki transfer?

3

BSK U NAJINTENZIVNIJEM PRIPREMNOM TJEDNU

Svi su zdravi, a i ima više dolazaka nego odlazaka