Sport
HRVATSKI TENISAČI TRENIRAJU U MADRIDU

Svejedno s kim igramo, mi smo spremni
Objavljeno 2. prosinca, 2021.
Hrvatska teniska Davis Cup reprezentacija zamijenila je Torino Maidom, a u srijedu je prvi put trenirala u Areni Madrid gdje će u petak igrati polufinale protiv Srbije ili Kazahstana. Srbi i Kazahstanci sinoć su završili svoj obračun i pobjednik ide na Hrvatsku u borbi za finale.



Nakon uspješnog nastupa u torinskoj dvorani Alpitour, na prvom dijelu završnice Davis Cupa, gdje je ostvarila tri pobjede u jednako toliko susreta (Australija, Mađarska i Italija), u srijedu je Hrvatska u Areni Madrid iskušala podlogu, koja je jednakog tipa kao što je bila u Torinu, ali se zbog veće nadmorske visine očekuje da će ovdje lopte ipak ići malo brže.



- Očekivao sam da će razlika biti i veća. Dvorana je malo manja, teren uži. Veća je nadmorska visina, ali mi je sve dosta slično - rekao je Borna Gojo nakon što je s Ninom Serdarušićem odradio u srijedu prvi trening na novoj lokaciji.



Hrvati treniraju i čekaju - Srbe ili Kazahstance.



- Nemam preference. Tko god dođe, mi smo spremni za polufinale - dodao je Gojo koji je u Torinu igrao fantastičan tenis, odigrao dva susreta u singlu i upisao dvije pobjede. Neka u tom ritmu nastavi i u Madridu. I. Li.
Možda ste propustili...

PRVA POLUFINALNA UTAKMICA DOIGRAVANJA ZA PRVAKA

Brokeri napravili prvi korak prema finalnoj seriji

Najčitanije iz rubrike