Crna kronika
TEŠKA PROMETNA NESREĆA U PODRAVINI

Mlada trudnica smrtno stradala u slijetanju
Objavljeno 29. studenog, 2021.
Ponedjeljak su obilježile dvije cestovne tragedije u kojima su dvije osobe izgubile život. Prva se nesreća dogodila u jutarnjim satima u blizini Kloštra Podravskog u Koprivničko-križevačkoj županiji, a slijetanje automobila s ceste bilo je kobno za 25-godišnju vozačicu. Do nesreće je došlo na otvorenom dijelu lokalne ceste Kloštar Podravski - Kozarevac, oko 7.40 sati, kada je 25-godišnjakinja automobilom u jednom trenutku skrenula s ceste i udarila u stablo. Kako je izvijestila Policijska uprava koprivničko-križevačka, zbog zadobivenih teških ozljeda mlada je vozačica preminula na mjestu nesreće.

Kako prenosi portal Podravski.hr, vozačica je 15 minuta ranije odvezla nevjenčanog supruga na posao u Kloštar Podravski, a nesreće se dogodila dok se vraćala kući u Malu Črešnjevicu kod Pitomače. Doznajemo od neutješnih prijatelja kako je djevojka bila trudna, a iza nje je ostala i 4-godišnja kći. Očevid su obavili prometni policajci PU koprivničko-križevačke.

Druga nesreća s poginulom osobom zbila se u poslijepodnevnim satima u Donjem Miholjcu, a poginuo je 76-godišnji pješak. Kako je priopćila Policijska uprava osječko-baranjska, u 16.50 sati zaprimljena je dojava o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na Trgu Ante Starčevića 9. U naletu automobila smrtno je stradao 76-godišnji pješak. Uzroci nesreće znat će se nakon okončanja očevida. S.Lacić/S.Fridl
Možda ste propustili...

POŽAR U KOZJAČKOJ ULICI U OSIJEKU

Uništene tri prostorije kuće, ozlijeđenih nema

OSAM OSOBA PRIJAVLJENO ZBOG RATNOG ZLOČINA IZ 1991.

Zlostavljali su civile u Grabovcu

Najčitanije iz rubrike