Osijek
MBA CROATIA

Dajana Mrčela - poslovna žena godine
Objavljeno 28. studenog, 2021.
Krajem svake godine, članovi udruge MBA Croatia i žiri odabiru i nagrađuju stručnjake koji su najviše pridonijeli promicanju vrijednosti kao što su etičnost, integritet, odgovornost, izvrsnost i znanje. Jedna od ovogodišnjih nagrada stigla je i u Osijek. Nagradu za Poslovnu ženu 2021., MBA Croatia ove su godine članovi udruge i žiri dodijelili predsjednici uprave Saponije, dr.sc. Dajani Mrčela, za ustrajno i uspješno vođenje proizvodne tvrtke Saponia u vremenima krize te karijeru kojom se promovira sudjelovanje žena u top-managementu.

Mrčela je ovom prigodom zahvalila članovima žirija što su prepoznali njezin rad i doprinos tvrtki Saponia te je istaknula da će i dalje, privatno i poslovno, promicati vrijednosti za koje se MBA Croatia zalaže. Nagradu joj je uručila Stephanie E. Trpkov, članica predsjedništva udruge MBA Croatia.

Uspješni poslovni rezultati koje Saponia ostvaruje u ovim izazovnim vremenima potvrđuju da je MBA Croatia nagradio pravu osobu te dodijeljenim priznanjem iskazao povjerenje Mrčeli, dajući joj poticaj da i ubuduće svojim radom pridonosi tvrtki i poslovnoj zajednici. D.Ku.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike