Osijek
POŠALJITE FOTOGRAFIJU

Postanite dio proslave Dana grada Osijeka
Objavljeno 29. studenog, 2021.
Kulturni centar Osijek, uoči ovogodišnjeg Dana grada Osijeka koji se obilježava 2. prosinca, poziva građane da im pošalju svoju (obiteljsku) fotografiju nastalu u omiljenim trenucima i zakucima grada.

"Građani su tijekom stoljeća i godina gradili identitet grada, navike, kulturu te oblikovali život u njemu. Trenuci svakodnevnog života grada zabilježeni fotoobjektivom njegovih stanovnika, oživjet će brojna lijepa sjećanja i povezati različite generacije, a Trg Ante Starčevića 2. prosinca, od 18 do 24 sata, učiniti velikim vremeplovom. Kulturni centar Osijek poziva vas da slanjem svoje fotografije koja je motivima, kadrovima i emocijama vezana uz Osijek, postanete svjetlosni dio lica i naličja Grada", stoji u pozivu KC-a.

Fotografiju pošaljite na e-mail adresu: info@kulturni-centar.hr. godine. Autori instalacije napravit će izbor fotografija koje će biti projicirane. Dostavom fotografija sudionici natječaja daju pravo Kulturnom centru Osijek da iste koristi za javno prikazivanje na Dan grada Osijeka.I.Alilović
Možda ste propustili...

POTVRĐENA NOVA LINIJA HRVATSKIH ŽELJEZNICA

U srpnju i kolovozu noćni vlak od Osijeka do Splita

SURADNJA KBC-A OSIJEK I MEDICINSKOG FAKULTETA

U Osijeku pokreću studij farmacije te biotehnologije na engleskom

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NOVO OGRANIČENJE

Na dijelu Biljske ceste
smanjite gas na 70 km/h

2

RANO OTKRIVANJE KARCINOMA PLUĆA - ODAZOVITE SE!

Budući da pušim već 39 godina, rado sam prihvatila ponudu za CT pluća

3

DRŽAVA DAROVALA ZEMLJIŠTE NEKADAŠNJEG OLT-A ŽUPANIJI

Ljevaonica ideja i znanja