Regija
ADVENT U SLATINI

Pripremljeni program bitno je reduciran
Objavljeno 27. studenog, 2021.

SLATINA
Organizatori ovogodišnjih adventskih događanja u Slatini, Grad Slatina, gradska Turistička zajednica i Radio Slatina, velikom su željom i trudom pripremili bogat kulturno-zabavni program. U posljednje vrijeme, međutim, izrazito je nepovoljna epidemiološka situacija u cijeloj zemlji, pa tako i na slatinskom području. Zato pripremljeni program nije moguće održati kako je planirano i bitno je reduciran, ali to ipak ne znači da u Slatini neće biti adventske čarolije.
Advent započinje u nedjelju paljenjem prve adventske svijeće, a u večernjim satima, točnije od 17 sati, građani će moći uživati u gastronomskoj ponudi slatinskih ugostitelja smještenih u kućicama u Parku 136. slatinske brigade, uz odličnu glazbu u režiji lokalne radiopostaje. Grad će biti prigodno okićen, a ovogodišnja novost bit će uređen novi turistički kompleks EPIcentar Sequoia, dom najpoznatijeg stabla u Hrvatskoj i izuzetno mjesto za nezaboravne fotografije.
Ukoliko se epidemiološka situacija stabilizira, organizatori ipak najavljuju poneko ugodno iznenađenje, ali za sada je ipak naglasak na apel sugrađanima i gostima da se pridržavaju svih epidemioloških mjera kako bi što prije izašli iz ove globalne krize i nastavili živjeti kvalitetnije i zabavnije.

Petar Žarković

Možda ste propustili...

U NADBISKUPIJSKOM OBITELJSKOM CENTRU

Otvoren Vrt arkanđela Rafaela

FAKULTET TURIZMA I RURALNOG RAZVOJA U POŽEGI

Promoviran prvi naraštaj diplomanata

Najčitanije iz rubrike