Sport
FILIP HRGOVIĆ UOČI ODLASKA U LAS VEGAS

Ma, doći će na red i najveća imena
Objavljeno 24. studenog, 2021.
Hrvatski boksač Filip Hrgović za devet dana će u Las Vegasu 14. put u svojoj profesionalnoj karijeri ući u ring, a suparnik će mu biti 32-godišnji Amerikanac Scott Alexander. Scott ne bi trebao biti prevelika prijetnja Hrgoviću, koji je u svih 13 dosadašnjih nastupa izišao kao pobjednik. I vjeruje da će se brojka popeti na 14 pobjeda.



Borba u Las Vegasu prilika je da se Hrgović predstavi zanačajnijim “igračima” u svijetu profesionalnog boksa.



- Čeka nas tipičan predstavnik američke škole boksa, nešto niži i brži, ali vrlo dobar. Nama nije cilj samo pobjeda već i ostavljanje dobrog dojma - najavio je jedan od Hrgovićevih trenera Yousef Hasan.



Hrgović je svjestan kako borci protiv kojih je dosada ulazio u ring nisu poznati široj javnosti koja očekuje njegovu borbu protiv jednog od “velikih imena”.



- Pitanje je vremena kada će na red doći najveća imena. Plan je da u ožujku ili travnju imam sljedeću borbu, nakon koje bih mogao imati status obveznog izazivača po IBF-u, u igri je nekoliko imena, ali ne bih o njima. No sumnjam da ću se boriti za titulu jer Joshua ima dogovoren revanš s Usikom, Fury će imati obranu protiv Whytea, onda će se vjerojatno dogoditi borba za ujedinjenje pojaseva, a sve to ima prednost ispred svih obveznih izazivača - kazao je Hrgović.



Ivana Liović
Možda ste propustili...

OSMINA FINALA KUGLAČKOG KUPA HRVATSKE

Osijek jedini favorit od slavonskog kvinteta

SUPERSPORT PRVA NOGOMETNA LIGA

Bez pobjednika u Vukovaru i Vinkovcima

DOIGRAVANJE KOŠARKAŠA ZA ULAZAK PREMIJER LIGU

Riječanima prednost, Brokerima upozorenje

Najčitanije iz rubrike