Sport
NOGOMETAŠI BELIŠĆA NISU SE ODREKLI JESENSKE TITULE

Znamo da moramo srušiti i čvrsti Bedem
Objavljeno 24. studenog, 2021.
Nogometaši Belišća s visokih 5:0 riješili su prošlu etapu Treće HNL "Istok" pobijedivši na gostovanju Kutjevo, no do vrha tablice ne mogu. Tamo stoluje Vukovar 1991, koji ima tri boda više od drugih Belišćana. Borba za naslov jesenskog prvaka je neizvjesna, a do kraja je još samo jedno kolo. U posljednjem kolu Belišćani dočekuju Bedem, nadaju se pobjedi i gledat će prema Vukovaru, gdje gostuje trećeplasirani Zrinski.



U Kutjevu je posebno raspoložen bio Filip Radovanović, koji je zabio čak četiri pogotka.



- Tamo smo išli po pobjedu i ostvarili smo je. Nismo bježali od uloge favorita, tako smo se i postavili od početka utakmice i to nam se isplatilo. Moja četiri pogotka plod su rada cijele momčadi, našao sam se u pravo vrijeme na pravom mjestu i tako smo na najbolji mogući način zaokružili ovo gostovanje. Puno mi znače ovi pogodci, ali još više pobjeda moje momčadi - kaže Radovanović i okreće se onome što Belišćane čeka:



- U jesenskom kolu dočekujemo Bedem, vrlo ozbiljnu i kvalitetnu momčad, protiv koje nam neće biti lako. Znamo da moramo pobijediti kako bismo ostali u borbi za vrh i tako ćemo i ući u taj susret. Z. K.



Standings provided by SofaScore LiveScore
Možda ste propustili...

PRVA POLUFINALNA UTAKMICA DOIGRAVANJA ZA PRVAKA

Brokeri napravili prvi korak prema finalnoj seriji

PRVA ŽNL VUKOVARSKO-SRIJEMSKA

Mitnica zabila 15 komada

Najčitanije iz rubrike